Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seklé kvalitní lino v domácnosti

Od: meganka* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, kdo poradí? :) Máme doma kvalitní lino , a občas spadne na zem s ostrou hranounějaký předmět , a pak se tam udělá seklina s prohnutými kraji jakoby dovnitř, vložím foto, kdyby mi někdo nerozumněl ;) . Poeradíte co s tím? "Výtáhnout" hrany jakoby nahoru a něčím kvalitním přilepit, nebo co?

Seklé kvalitní lino v domácnosti

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

švagrové se podařilo jednou vylít lak na nehty - drží to dokonale. Kde se to hned neutřelo, tam máme "kapky"- pro vaše účely by mohlo být dobré ... tj. zakápnout lakem na nehty podobného odstínu, je jich spousta - a pak nechat zaschnout. Já si myslel, že to časem umyju - je to 2-3 roky a pořád stejný flek...

doplněno 27.12.15 19:32:

kdyby tu @jar nebyl - podlahovyraj.cz/...

meganka*
hodnocení

Taky to není špatný nápad, zkusím zatím někde na místě, kde to nebude moc vidět, napřed musím koupit odpovídající barvu laku ;) Dííky! :)

jar*
hodnocení

3x

Zkušenosti s lakem teda nemám :). Na opravy tohoto typu se používá chemický svár (svár za studena). Vhodnější na opravu bude typ C. Laicky řečeno - je to tekutý vinyl. Místo odmastit, případně špendlíkem vytáhnou prohlubeň a zalít svárem - nikdo nic nepozná. Svár je průhledný. Prohlubeň se vyplní (stačí kapka), dojde ke zcelení materiálu, který dále nepraská ani se nešpiní.

meganka*
hodnocení

Super! Kde to prosím koupím, ten svár za studena? :)

doplněno 27.12.15 20:02:

DĚKUJI, UŽ JSEM TAKY NAŠLA, NAPŘED SE POZEPTÁM NĚKDE V BLÍZKÝCH OBCHODECH NEŽ OBJEDNÁM, PŘI NEJHORŠÍM, Z NETU. DĚKUJI VŠEM :) Pavla

Já to koupil v Brenu na prodejně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]