Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušíčka a psí chlupy

Od: hanys® odpovědí: 14 změna:

zdravim,nase dceruska nam tvrdi ze potrebuje susicku pradla protoze pry odstreduje psi chlupy.mate s tim nekdo zkusenost?ja myslm ze je to blbost.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

3x

Máme psa i sušičku. Nedám na ni dopustit, vše co vyperu jde do sušičky, která má dva filtry a zachytí každý chlup, vlas, pírko, všechno. Sušička je velice dobrý pomocník. Dcera má pravdu. Že je blbá, není argument. - pt

hodnocení

2x

Neřekl bych, že psí chlupy. Ale doma sušička dokonale vypráší z prádla veškerý prach a podobný věci. Však taky po každým sušení se filtry musí čistit.

hodnocení

2x

No, tak se také přidám. Rozhodně sušička odstraní i ty chlupy. Já jsem vždy překvapená, co všechno po vyprání v prádle ještě je. Jelikož v létě suším venku, ale pak stejně dávám do sušičky na 18 minut pro načchrání a změkčení, tak jsem na šla v tom zásobníku na prach i škvora, který do prádla vlezl už na šňůře. Já na sušičku nedám dopustit. Mám kočku a psa a opravdu už nemusím věci kartáčovat. Ono to přímo v té směsi vidět není, protože tam ze ze všeho udělá ta zmiňovaná vatička, ale je to vidět na prádle. Dcerušce nelajte a sušičku jí dopřejte... ;)

hodnocení

tak jo dostaly jste mne.ja jsem myslel ze je to dals trik prodejcu a funguje to jenom castecne.diky za rady a mejte se fajn.ja jdu na jedno.*pivo*

Hurááá, zase jedna sušička prodaná! To se tady směju, abyste to nevzal doslova, jako že jsem zakuklený prodejce...*smich*

hodnocení

haha,asi ne,holcicka bydli sama a zivi velkeho psa.to jenom zkousela jestli by rodice neprispeli.neprispeli.

hodnocení

1x

Hanys, moje mladá sušičku má a říkala, že papírový kapesník, vlastně tu hrůzu z papíráku, sušičkou naprosto vyfoukaná a vysbírá dočista. Podobné to bude s chlupy. ;) Ale no tak, o svém potomkovi si myslet a ne tak říkat, že je blbá! Mladá musí počítat nejen s cenou sušičky, ale i zvýšenými náklady na elektřinu. Jestli na to má, pak bych se nestaral. Je to její věc, zda si sušičku pořídí. I bez mé konzultace.

hodnocení

1x

Sušička skutečně odstraňuje psí,kočičí chlupy rozmočený papírový kapesník a jiné.Vždy koukám co po vyprání ještě v sušiče ve filtrech zůstane.A cena za elekřinu? Manžel to změřil měřičem spotřeby elektřiny co zakoupil v elektru asi za 400Kč. tak za 2.3 hod sušení 1.2 KW spotřeba Ale prádlo ze sušičky se už nemusí žehlit. Tak kolik by asi spotřebovala KW napařovací žehlička? Myslím si že sušení vychází velmi levně.Sušičku mám kondenzační. Mám jednoho střeně velkého psa a tři kočky doma.

hodnocení

0x

No já mám program v pračce údajně na odstranění psích chlupů, ale nedá se říci, že by to nějak zvlášt fungovalo.

hodnocení

0x

Sušička skutečně odstraní (ne odstředí) z prádla kde co. Například vypraný papírový kapesník, který v pračce udělá bordýlek, ale sušička vše napraví. Myslím si, že dceruška má pravdu. Jsem ve věku dědy a musím (ač nerad) někdy říct, že děti nebo vnoučata ví co my netušíme. Prostě nové technologie, nové věci. Má pravdu to děvče.

hodnocení

mas zkusenosti opicaku nebo s to jen myslis.p.s.dceruska ma asi 28 a je blba jsk tago.

sušičku mám, mám i dva psy, proč bych to asi jinak psal?

hodnocení

0x
Když hodíte do sušičky prádlo na studený vzduch vyfoukat, pak do pračky vyprat a usušit v sušičce, tak se zbavíte téměř všech chlupů. :)
Funguje to, ale provoz jako každého ohřevu je drahý.

hodnocení

0x

Sušičku máme, psy a kočky taky. Po sušení vždy čistím filtry, ale nemúžu tvrdit, že v nich je nějaké významné množství chlupů, jedná se o takovou tu ,,vatičku´´ žmolků z prádla.

Takže kupovat kvůli psím chlupům sušičku mě přijde asi jako kupovat kvůli mraveništi tank. Ano, tank mravence zničí, ale jde to i jinak a mnohem levněji. My třeba na psí a kočičí chlupy používáme lepkavé válečky z Ikea - stojí asi dvacku.

Jiná věc je ta, že sušička je dobrý pomocník - manželka ji jen chválí. Ale nikoliv kvůli chlupům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]