Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nevíte někdo kde jak na výměnu těsnění dvířek mrazáku? Těsnění jsem sehnal ale servis je dočasně mimo tak to chci zkusit sám.Jde o lednici Gorenje k336/2cla.Návod na obsluhu mám ale tam se nic nepíše.
Zkuste počíst, třeba se něco malého podobného dozvíte .. poradte.cz/...
Nevím, zda to je pořád, ale na staré lednici jsem musel těsnění vyhnout jakoby zevnitř a dostal jsem se na ty šroubky...
Já nemám problém s funkcí-vše funguje bez problémů ale je porušené těsnění dvířek a nemůžu dojít na to jak ho sundat a dát nové.
Tuto značku neznám, ale když jsem sám měnil těsnění, tak jsem na dlouhém rovném úseku těsnění vyhnul směrem ven a pod těsněním byla schovaná řada šroubků. Po povolení šroubků šlo těsnění vytáhnout a nasadit nové.
Těsnění může být pouze zamáčknuté do drážky, ale taky může být přilepené nějakým jepidlem.
Ideální je demontovat dveře z mrazáku (pokud to jde), položit si je na stůl a hledat všechny možné skryté šroubky. Pak několik šroubků povolit a zkusit jestli se uvolní i těsnění.
Je to hledání a zkoušení, ale to opravování jinak ani nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.