Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit vytlačovač zubní pasty

Od: erta odpovědí: 8 změna:

Kde koupit vytlačovač (kolík) na tuby zubních past? Našel jsem na internetu nějaké malé eshopy, ale stěrka stojí 30 Kč, poštovné 200 Kč, přijde mi levnější někam zaběhnout do drogerie, jenže v běžných drogeriích to neprodávají (Rossman, DM, Teta).

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

K čemu to je rukou to jde taky a dobře.

hodnocení

1x
Téměř zdarma a plně funkční...
Kde koupit vytlačovač zubní pasty

hodnocení

0x

Když to nechcete mačkat rukou, tak kupit rovnou v zemi výroby...

ebay.com/...

ebay.com/...

ebay.com/...

hodnocení

0x

Na alíkovi? Poštovné je obvykle zdarma.

aliexpress.com/...

hodnocení

0x
Ono to jde výborně během pár vteřinek i střenkou příboráku. Prostě něco s zaoblenou hranou, tuba na stůl a pojezdit. Já tak v půlce pasty vytlačím obsah tuby do předu a tubu následně zahnu a sepnu takovým tím kancelářským kolíčkem na papír(nevím, jak se to jmenuje).

když už, tak o hranu umyvadla to jde možná ještě líp než tím nožem na stole... :)

doktpr365*
hodnocení

0x

Trochu zagooglit a je tam toho dost

frajman.cz/...

zasilkovyobchod.cz/...

hodnocení

0x

Vám asi nejde o vytlačování jako takové, ale o to, aby tuba zůstala srolovaná. Já používám klamerku. Je pravda, že na tubě drží jen jeden typ. Za vyzkoušení to stojí.

doplněno 25.12.15 09:48:

Libore, bezva nápad*palec*A hezčí než ta klamerka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]