Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak střechu na garáž?

Od: gazda99® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám otázku ohledně rekonstrukce strechy na garáži. Puvodní je klenbová z plných cihel uložená v íčkách.Navrchu jsou chodníkové kachle. Stav je na spadnutí a navíc střecha garáže nám slouží jako terasa.Puvodní teda zbourám a nechám jen obvodové zdi. Střechu bych chtěl nejlíp ve skladbě - trámy, záklop a na to fatra? Je to na chatě bez elektřiny a proto chci zvolit jen suchy proces bez betonování. Rozměr garáže je 6/3m. Jakou zvolit tlouštku trámu a záklopu? A co pod fatrofol? Díky za rady. Jiří.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jiří gazdo, tak si představte, že naprosto přesně z Vašeho dotazu každý pochopí, jak je velká garáž, (sice píšte 6x3, ale již nevím zdali venek vnitřek, přesahy a podobně), jak přijdou uložit trámy a vše technické kolem.

Je možné dát fošny na stojato, 16x8cm osově od sebe 50cm, OSB desku 22mm geotextílii 300gr. Fatrafol 813.

Ale já tu stavbu neviděl...

doplněno 23.03.16 13:21:

Gazdo, děkuji za poděkování, nestává se to často.

Přeji krásný velikonoční víkend.

hodnocení

Děkuji za odpoved, to jsem potřeboval vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]