Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopis do paneláku

Od: prot odpovědí: 4 změna:

Potřebuji doručit dopisy pár lidem v panelácích a schránky jsou někde za dveřmi tedy v té vstupní "hale" jak se to řeší tam? kam mám dát dopis?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slzicka*
hodnocení

1x

Zazvoní se, a požádá se o ootevření vchodu. Předpokládám, že jde o reklamu, u nás se v paneláku běžně zvonilo "pošta" "letáky"

prot
hodnocení

jde o vánoční přání a katalogy pro následující rok pro zákazníky ;)

repkin*
A pak lide breci, ze maji vykradene sklepy a byty. Dal bych to zaplatit lidem co kazdemu oteviraji. Pro tazatele budto pockat az do domu nekdo pujde, na postacku a nebo to normalne poslat postou.

lidus*
hodnocení

1x

Zazvoníte na toho, komu dopis nesete. Pokud někdo zvoní na mě a říká, zabzučte mi nesu reklamu na nástěnku nebo jdu za někým z domu, já mu klidně BZUM-BZUM zabzučím ale zásadně neotevřu, nejsem vrátný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]