Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tepelna pojitka u bojleru

Od: rr® odpovědí: 5 změna:
Zdravim mam bojler drazice okc 125 a myslim ze vlivem kotle mi vypla tepelna pojistka protoze na elektrinu nehreje jak se da ta pojistka nahodit a kde ji vubec hledat?
Dekuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

je pod krytem a nahodit jde ručně, ale také jí nahodit nemusí, sjiu 2 typy, záleží na tom jaký namontovali

sundáte ye spodu ten sedý krzyt,jak je regulační knoflík teploty je tam takov plastová kostička a v prostřed bývá otvor od kud vyskočí plastový kolík,ten zatlačíte a jedem,musí vám svítit kontrolka,mohla odejít i spirála,termostat,kabeláž se upalí,možností muže být více,nebo mě přestal jit i noční proud

rr®
hodnocení

Tak tepelna to neni bojler je tydem stary a zatim se ohrivalo jen vymenikem tak se na to neprislo ale po namontovani kontrolka svitila tak na to nekoho zavolam

vendelin*

Stačí vzít zkoušečku a zkusit jestli jde proud do topného tělěsa.Jestli tam jde a topné tělěso nereaguje...

rr®
hodnocení

Tak faze vchazi do tepelne pojistky ( ziva) ale z tepelne nevychazi tak jsem tepelnou obesel a dal to jen na termostat (jen pro zkousku) a bojler se rozjel tak se relamaci vykaslu a objednam novou tepelnou a snad vse bude ok diky vsem za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]