Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zavřít okno

Od: patrik369* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, moc bych prosil o pomoc.. mám normální plastová okna a před chvílí jsem otevřel ventilačku a celé okno tzv. do kořán. a teď mi nejde zavřít.. vůbec nevím co dělat.. prosím o radu :) děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak nejde zavřít? Co to znamená? Jste přimrzl ke kanapi?

Pokud však máte na mysli, že nejde otočit klikou, z polohy svisle vzhůru, bývá to tím, že je třeba zamáčknout výklopnou pojistku na kování křídla

Pro info - je to tohle

http://www.stavo-plast.cz/Use...oncept_CZ_20-trojita_fce1.jpg
Zdroj:
poradte.cz/...

patrik369*
hodnocení

ano tak teď jsem to tímto způsobem zavřel, ale teď okno nejde zavírat tak, jako vždy :(

koule
Odmontujte klicku. Za ni je hranol, ktery mozna vypadl. Mne se takhle v lete protacela klika a okno neslo zavrit.
patrik369*
hodnocení

je mi 15 to nezvládnu :D

Dobře, tak ještě jednou - Co to znamená ,,nejde zavřít´´ _

joudic*

zablokoval to, zna to kazdy, kdo ma vyklapeci plastova okna,
holt se s tou klikou nema tocit, kdyz neni okno zavreno ve spravne poloze :) Vzhledem k tomu kolik vam je, tak byste to mel nechat byt az tem, kteri za okna zaplatili :) Protoze nasilim pravdepodobne znicite mechanismus, coz uz jste asi stejne udelal *smich* kdyz tady ctu "nejde zavrit jako drive" :)

jinak problem nebude mit co delat s klickou, ale spis se zamky, kterymi klicka pohybuje, ktere on v nepravou chvili pri jine poloze okna klickou posunul kam nepatri (napriklad)

patrik369*
hodnocení

teď mi jde zavřít, ale tím způsobem, že tu výklopnou pojistku stisknu, aby byla dole, a pak zavřu okno.. ale nejde to okno zavřít tak, jako dříve..

ar

novinky.cz/...

Jestli ani po tom, nedokážeš v 15 letech kličku sundat , nech okno oknem a rychle študuj. Rukama by to na uživení nebylo. ;)

hodnocení

0x

Tenhle problém sem jednou měl. Jenže chyba byla v dotažení kličky. Ta se dotahuje v pantu - imbusem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]