Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička prádla - jakou vybrat

Od: tigra® odpovědí: 5 změna:

Chci poprosit o radu - budu kupovat sušičku prádla, ale nevím podle čeho vybrat. Můžou mi majitelé této vychytávky napsat značku a typ a jak jsou spokojeni? Na co se při výběru zaměřit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To se nedá poradit. Co člověk, to názor a zkušenost. Buď dobrá, či špatná.
Osobně mám doma Electrolux s tepelným čerpadlem a maximální spokojenost. Ostatně jako se vším od Electroluxu co máme doma.

hodnocení

0x

základní podmínky výběru - máte to kam dát?

My máme sušičku na pračce - obě jsou k tomu určeny, tj. pračka ji unese a sušička nespadne. Obé také potřebuje určitý prostor.

Pokud máte omezení prostoru, musíte vybírat podle možností... takže jakýkoliv pokus o doporučení bude k ničemu.

My máme siemens - konkrétně sušičku datart.cz/...

Funguje od 8/2009 bez poškození či servisu odhadem průměrně 2x denně (máme malé děti a nemáme venkovní sušák)

doplněno 05.01.16 10:25:

Doplním - nádoba na vylévání vody v té naší je dostatečně velká - není problém vytáhnout a vylít po každém druhém-třetím sušení. V místnosti máme (hned vedle pračky-sušičky) dřez s vodou. Pokud je přichystán odpad, jistě to bude pohodlnější... Já byl líný odpad pro sušičku chystat.

A také doporučím co největší buben - minimálně 7 kg prádla. susicky.heureka.cz/... a výběr pak už podle barvy tlačítek :)

Beko má sestra a kamarád má prodejnu, která nabízí převážně BEKO výrobky s min. 5ti letou zárukou "na vše"- což je také zásadní info. Ono mít pračku, myčku, sušičku,... s klasickou 2 letou zárukou a "doživotní"zárukou na prorezivění bubne - to je k ničemu.

hodnocení

Tak prostoru mám dost, připravena el. zásuvka i odpad.

slzicka*
hodnocení

0x

Já mám Beko, má 5 let záruku, e-beko.cz/... jsem spokojená, suší dobře, moc nežere a má velký buben. Když se rozhodneš pro tuto beko, tak pozor ne od každého prodejce je záruka 5 let. Já ji koupila za cca 10tisíc, dnes už se asi dá koupit i levněji. Také je dobré napojení na odpad, nemusí se vylévat nádržka, jen otřeš filtr u dveří, a jednou za 5 sušení očistíš spodní filtr, to je taková houba v plastové kazetě, to celé osprchuješ a osušíš.

Mame tu samou jen cca 3 mesice, ale spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]