Nejste přihlášen/a.
zdravim, nechali jsme si nainstalovat novy zachod geberit vcetne ovladani, ale udivilo nas, ze funguje jen jedno tlacitko na splachovani. to velke vubec nefunguje. instalater nevi v cem je zakopany pes. nejaky napad? diky
odpovedel, ze nevi, ze to ma fungovat at to reklamujeme u geberitu
jen premyslim, na jakem principu to vubec funguje, ja vim, ze i u mne v byte (jina nemovitost) funguje jen to mensi tlacitko
Instalater neví ... asi nějakej machr. Splachování je tak jednoduché, že každý trochu zručnější kutil musí odhalit kde je závada. Možná je to jen špatně nastavené nebo sestavené. Nedávno jsem ho doma také instaloval, ale nenašel jsem žádný zádrhel či záhadu při montáži. Zkuste někoho jiného. A nebo sundejte tlačítka a pořiďte foto.
Zdravím , každý říká závěšáku Geberit , tak že si nejsem jistý o jaký typ se Ti jedná. Když odděláš horní kryt s tlačítkama , jsou tam Táhla , bovdeny a nebo hadička na podtlak? Od toho se pak dá odvíjet další rada.
S největší pravděpodobností jsou tam dvě táhla . Zahejbej s každým zvlášť a podívej se jestli jsou spojený s vypouštěcím ventilem. Je tam takový zobáček , který musí zapadat do svislého táhla. Často bává vyskočeno. Pokud by jsi to vyfotil a dal to sem bylo by to super. Lépe bych tě mohl navést , takhle se to blbě vysvětluje .
Nechápu tvého instalatéra. Při odchodu musí vše fungovat a ještě poučuji domácího kde je ventil na uzavření napouštěcí vody , kdyby mu to protíkalo ( musí si to přede mnou sám zastavit a pustit ) a na jednoduché opravy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.