Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dve tlacitka na wc

Od: jirikooo odpovědí: 8 změna:

zdravim, nechali jsme si nainstalovat novy zachod geberit vcetne ovladani, ale udivilo nas, ze funguje jen jedno tlacitko na splachovani. to velke vubec nefunguje. instalater nevi v cem je zakopany pes. nejaky napad? diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vyměnit instalatéra. Kdo jiný by měl vědět, v čem je problém?
jirikooo
hodnocení

odpovedel, ze nevi, ze to ma fungovat at to reklamujeme u geberitu

jen premyslim, na jakem principu to vubec funguje, ja vim, ze i u mne v byte (jina nemovitost) funguje jen to mensi tlacitko

roman68*

a nejde ani zmáčknout nejprve to menší a pak to větší tlačítko společeně s ním?

S tímto systémem zkušenosti nemám-mně to funguje jednodušeji , čím delší dobu tlačím tlačítko , tím více vody vyteče

ctenar*
hodnocení

0x

Ma vubec nadrzka dvoji splachovani?

Je to koupene jako sada nebo poskladane?

jirikooo
hodnocení

samozrejme jako sada

hodnocení

0x

Instalater neví ... asi nějakej machr. Splachování je tak jednoduché, že každý trochu zručnější kutil musí odhalit kde je závada. Možná je to jen špatně nastavené nebo sestavené. Nedávno jsem ho doma také instaloval, ale nenašel jsem žádný zádrhel či záhadu při montáži. Zkuste někoho jiného. A nebo sundejte tlačítka a pořiďte foto.

roman68*

taky máte zkušenost, že nejčastější "závada" je zanešení vodním kamenem - sítko, těsnění ventilu...

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím , každý říká závěšáku Geberit , tak že si nejsem jistý o jaký typ se Ti jedná. Když odděláš horní kryt s tlačítkama , jsou tam Táhla , bovdeny a nebo hadička na podtlak? Od toho se pak dá odvíjet další rada.

S největší pravděpodobností jsou tam dvě táhla . Zahejbej s každým zvlášť a podívej se jestli jsou spojený s vypouštěcím ventilem. Je tam takový zobáček , který musí zapadat do svislého táhla. Často bává vyskočeno. Pokud by jsi to vyfotil a dal to sem bylo by to super. Lépe bych tě mohl navést , takhle se to blbě vysvětluje .

Nechápu tvého instalatéra. Při odchodu musí vše fungovat a ještě poučuji domácího kde je ventil na uzavření napouštěcí vody , kdyby mu to protíkalo ( musí si to přede mnou sám zastavit a pustit ) a na jednoduché opravy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]