Nejste přihlášen/a.
1.Má někdo zkušenosti ze zasílání koberců pod názvem Rug Vista ze Švédska? Recenzím na internetu lze i nelze věřit.
2.Má výška koberce vliv na kvalitu? Překvapuje mne,že některé s 5mm výškou jsou tak hojně prodávané,se mi zdá,že je to velmi nízké a musí se to shrnovat i když se jedná o ruční vázání nehraje roli.
Mám zájem o strojní výrobu,ale ty mají výšku vlasu vyšší.
Vyzná se v tom někdo opravdově?
Já osobně bych měl obavu - chtějí zásadně platbu předem buď kartou a pokud ta to neumožní, tak bankovním převodem. Dokonce na svých stránkách tvrdí, že objednávka je uskutečněna /potvrzena/, až dostanou peníze na účet.My vždy radíme platit až při dodání zboží,tedy z ruky do ruky. Platit předem a ještě zahraniční firmě je trochu nebezpečné.
Právě proto,dráždí hada bosou nohou tím,že tam mají kobercové skvosty a pokud se člověk nerozhodne je koupit hned objeví se tam - vyprodáno.Tak se ptám,když bývá zboží vyprodáno z nabídky automaticky zmizí,jenže u nich ne,to se mi zdá podivné lákadlo působit nátlakově,šup sup koupit rychle,aby mi to,co jsme si už několikrát vybrala zase nevyprodali.
Píšou tam recenze s typicky českými jmény,tak nevím, nevím.
Dobrý den, též jsem váhala, jestli mám přes internet kupovat koberec od Rugvista, ale narazila jsem na normální smrtelnici, která už si něco od nich objednávala a potvrdila mi, že jí koberec opravdu přišel. Tak jsem to riskla a koberec objednala a zaplatila. Neuvěřitelný servis, hned odeslali, na FedExu jsem sledovala každý krok zásilky, koberec přišel, krásný jako na obrázku a mám z něho opravdu radost. V českých obchodech se mi žádný nelíbil, u nich několik, tak jsem ted moc ráda, že to vyšlo.
Za mě mohu jen doporučit.
Koupila jsem 3 ks z mateřské prodejny CarpetVista a hned jsem je vrátila,protože byly vysoké,kousavé nomady.Poté jsem si vybrala jiný a jelikož to byla 2. zásilka měla jsem slevu a to se mi zalíbilo natolik,že jsem si nechala zaslat 3.velký do OP vlněný a jsem nadšená.RugVista je odnož CarpetVista.
Dopravce Feeld z letiště Tuřany až k domu 3x3 m perfektně zabaleno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.