Nejste přihlášen/a.
Chci koupit myčku nádobi,zřejmě na 9-10 sad máme malý prostor na větší,celkem se mi líbi Beko je v cenové relaci stejné jako Bosch akorát je na 10 sad a Bosch jen na 9.Vyrábi se v Turecku, to mne trochu odrazuje a tak mám dotaz máte někdo z vás zkušenosti z Beko spotřebičem.Díky
Naší první myčkou byla MORA,během své záruční doby se objevily závady jako je reznutí úložného koše,vypadávání plastových tlačítek na čelním panelu a nakonec začala zezavět nerezová vana v myčce,takže se povedlo ji reklamovat v záruční době.Při výběru náhradní myčky jsme se řídili radou opraváře myček,který doporučil právě BEKO.Dnes máme BEKO s 5 letou zárukou a 4roky pracuje denodenně bez absolutních problémů. Při výběru myčky jsem také preferoval Českou značku,ale co je dneska české? Za mě-BEKO vřele doporučuji.
Přidám se, myčka Beko, 4 roky a šlape bez jediného problému.
Máme konkrétně tento model, a i podle recenzí je znát, že není třeba se této značky obávat.
Moc děkují za vaše zkušenosti...měl jsem obavy z toho výrobce.Máme myčku Elektrolux už od r.2002 a ta šlape bez jediné opravy celé roky,tu Beko chci koupit jako vánoční dárek pro mladé a tak jsem potřeboval radu.
Nám opravář řekl, že v dnešní době se nepočítá s nějakejma většíma opravama...takže koupit spotřebič, co má co nejdelší záruku (no a pak v případě závady vyhodit). Též jsem měla myčku Elektrolux 15 let a lednici téže značky dokonce 21. Byla jsem ujištěna, že dnešní spotřebiče již takto dlouho nevydrží.
Máme troubu, digestoř a myčku značky BEKO. Do koupě jsme šli i kvůli 5 leté záruce, ketrá v nás vzbudila důvěru. Musím říct, že volba se vyplatila. Jediný problém byl po cca 5,5 letech u myčky, kdy přestala fungovat řídící jednotka. Musím se ale přiznat, že to byla pravděpodobně vina naší malé dcery, která tehdy myčku neustále vypínala a zapínala, takže jednotka dostávala celkem zabrat. Zavolali jsme servis, který jsme našli na stránkách BEKO. Jednotku museli objednávat, ale cca do 5 dnů jsme měli myčku zpět v provozu za 1000Kč i s prací. Další dva spotřebiče úplně bez problémů. Za mě můžu doporučit.
Mám myčku Beko už třetím rokem. Jsem s ní spokojena velice. Ta moje umyje nádobí za 30 minut a dobře. Za celé ty tři roky jsem nepoužila jiný program, než ten na 30 minut, protože je nádobí naprosto čisté a to i hrnce, které jsou více zašpiněné. Když se dokončí mytí, pootevřu dvířka a povytáhnu horní šupel a nádobí rychleji oschne. Neoschne pouze plastové nádobí - krabičky, ale to dokonale neoschne v žádné myčce. Také jsem napřed s koupí této značky váhala, ale dnes nelituji. Dokonce jsem si nedávno koupila od stejné značky i troubu.
A jak koukám, tak nejsem sama, kdo je s touto značkou spokojen. Já napřed odepsala a pak teprve četla.
Děkují za zkušenost, mám vybranou u OKAY...Beko DFS 28020 X a doufám že budem spokojeni tak jako vy.Myje dobře i na tablety?Já u Elektroluxu nemám problém,ale vím že hodně lidi si stěžuje že se mu tableta v myčce nerozpoušti.
Používám střídavě tablety a jarové polštářky. Nevidím rozdíl. A to opravdu myji na program půl hodiny, 35°C. Schválně jsem se šla teď podívat, protože to už dělám automaticky a nesleduji displey. Tableta se vždycky rozpustila. jenom jednou se to nestalo, ale byla to moje chyba. Špatně jsem tam nacpala nádobí a tableta nespadla až na dno, ale zachytila se na dně hrnce. Na to dávejte pozor. Občas doplním sůl, ale nedávám tu práškovou, ale hrubozrnou. Ta mi byla jednou doporučena technikem na myčky. Kupuji tu co mají v Penny, ani není drahá. Zrovna nemám krabici, abych se podívala jak se jmenuje, ale jestli nezapomenu, tak Vám to sem napíšu. Jednou za čas doplním leštidlo, ale fakticky za dost dlouho, může to být i dva měsíce. Myji nádobí skoro každý den. Přeji, aby Vám dlouho a dobře sloužila...
Taky se přidávám ke spokojeným majitelům myčky Beko. Máme ji čtyři roky a zatím běží bez závady. Mezi její silné stránky patří velký vnitřní prostor (oproti konkurenci ve stejné cenové relaci) a dobře vymyšlené vnitřní uspořádání (nedocenitelnou výhodou je posuvný košík na příbory). Většinou stačí půlhodinový program 35°C, někdy o něco delší 40°C. Programy na silné zněčištění dáváme málo kdy. Opravář mi však doporučil alespoň jednou za měsíc pustit myčku naprázdno na nejteplejší program, který myčka umí. Jde prý o to, že při nízkých teplotách mytí se údajně usazuje v myčce mastnota a jiný "bordel". Tudíž jednou za čas pouštíme myčku naprázdno a na nejteplejší program. K tomuto číštění občas přidáme trochu prášku do klasické pračky. Tuto radu jsem našel na netu a osvědčila se mi, myčka se vyčistí a je jako zrcadlo. (Za negativní důsledky použití pracího prášku v myčce neručím, nám to nic nedělá)
Doplnění: Co se týče tablet, kupujeme levné 3v1 z Lidlu a myjí dobře. Do zásobníku myčky přidávám sůl určenou pro myčky. Místo leštidla liju ocet. Tablety házíme přímo na dno myčky, nedáváme je do zásobníku a nenastavujeme program pro tablety. Program pro tablety je delší a nezaznamenal jsem rozdíl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.