Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Dneska jsem přišel k tetě (pra tetě).Vešel jsem kní do domu..Proč to tu píšu,že jsem vešel kní do domu?Protože když jsem do domu vešel,tak tam byla větší zima než venku.Zima jde hlavně od koberce.Pod kobercem je tenká deska a pod deskou beton.Jak by se to dalo prosím vás zateplit?Hlavně teďka na zimu.Samozřejmě jde zima i trochu od stěn..,ale mě spíše štve ta zem,protože to hodně studí na nohy a bez papučí se natom skoro nedá vydržet.Za všechny rady,postupy a návrhy jak to zateplit budu rád.Díky
Pkd je podsklepené-na strop sklepa nalepit polystyren ,vatu,...Pkd není podsklepené rozebrat podlahu a totéž co předtím-na beton podlahový polystyren (teď nevím tuším min.EPS100?) nebo rohože tvrzené minerální vaty (lidově skelnou vatu) a na to třeba desky OSB a pak vlastní podlahu + koberec.
Podlahy se dnes dělají tak,že na nosnou konstrukci-panel se zalitýmí spárami (nebo filigrány zalité betonem ) se položí polyš nebo vata ,fólie (igelit) a na to podkladní beton nebo pkd podlahovka tak "topenářský polystyren (s fólií )do které se chytají trubky topení a pak dorovnání polyst. nebo vatou a pak o5 podklaďák ...
rohože tvrzené minerální vatyMate nejaky odkaz na ty rohoze? Jeste jsem neslysel o mineralni vate, po ktere by se dalo "chodit".
Pro nahodne ctenare jen upresnim, ze mineralni vata neni skelna vata. Mineralni vata je delana z roztaveneho kamene a neni zdravi skodliva (pri vdechnuti) jako skelna vata (obsahuje mikroskopicka rakovinu zpusobujici skelna vlakna, ktera se zabodavaji do plic).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.