Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikmý SDK podhled ne v podkroví

Od: rumanp* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jestli je možné udělat šikmý SDK podhled. Chodba, kde bych chtěl snížit strop je společná se schodištěm, nad kterým by se měl ten podhled lámat a ned ním by měl být šikmý. A já nevím, jak udělat tu šikmou konstrukci. Poradí někdo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ze sádroše lze udělat i kouli, cokoliv.

Dejte foto místa a můžeme on line řešit co a jak..

doplněno 14.12.15 06:42:

Když mám udělat postup a nevidím místo, tak jak to může dopadnout?

Ale zkusím to.

Musíte připevnit přímé závěsy na CD 60x120mm osově do 50 cm, na ně pak profil CD. Pak jen již sádru.. (když nenapíšete složení šikminy...)

doplněno 14.12.15 17:20:

Rozměr místnosti?

doplněno 15.12.15 12:51:

To je debata zdlouhavá, abysme to stihli do 21.12.

Použijte strop Knauf D 131, kdy na obvodu je profil UW, a vodorovně (šikmo) se použije profil CW. Pak se nechytá nic ke stropu, když se neví, kde je trám...

rumanp*
hodnocení

Dobrý den, děkuji za reakci. Strop nad chodbou je v pohodě ( klasický rovný ), ale zhruba v půlce, nad schodištěm, bych chtěl udělat šikmý, ale původní je pořád rovný, no a já nevím, jak udělat kostru na ten šikmý, jak ho ukotvit. Jaké použít táhla atd. Případné foto bych musel udělat, jestli je nutné.

rumanp*
hodnocení

Přidávám nějaké to foto. Strop je ještě jakoby za zády, ale ten je nepodstatný, důležitý je tenhle. Nějak po výstup na hůru nebo možná do půlky chci rovný strop, takže s tím není problém. Od zhruba té půlky směrem k oknu ho chci zešikmit a tam nevím, jak ukotvit tu konstrukci
Šikmý SDK podhled ne v podkroví
rumanp*
hodnocení

cca 4 x 3,5 m a ta šikmina by měla být cca 4 x 1,5 m

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]