Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodoměr a odečty

Od: exter odpovědí: 6 změna:

Údajně máme osazen vodoměr s dálkovým odečtem. Přesto se u nás v domě objevila cedule, že budou odečty vody a vyžadují přístup do bytu. Musím se na to uvolnit z práce.

Proč chtějí dovnitř, když je vodoměr schopen dálkového odečtu? přikládám foto vodoměru. Poznáte, o jaký druh vodoměru se jedná, je opravdu dálkově odečitatelný z chodby přes dveře?

Prosím pouze konkrétní odpovědi k věci. Děkuji.

Vodoměr a odečty

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzajs122
hodnocení

3x

Vodoměr má na sebě adaptér do dálkový odečet .

hodnocení

2x

Když na odečet měli přijít a já nemohla, napsala jsem všechna ta čísla, podepsala a lístek lípla na dveře. Nikdo se neposkládá z toho, že neuvidí na vlastní oči.

hodnocení

0x

Mě na podobný dotaz odpověděli, že nemají onen čtecí přístroj a že ho dostanou až bude použitelný na většinu vodoměrů.

buss
hodnocení

0x

Já bych si zavolal odečítačům, ti to musí vědět. I zda dát sousedům kolik jsem odebral.

hodnocení

0x

Tuto fotku odešlete měřičům a bude klídek. Nebo dejte fotku na dveře. Nepoznám, zdali tento je na dálku odečítatelný..

Jednou za čas stejně chtějí přijít a zkontrolovat plomby.

lidus*
hodnocení

0x

Vodoměr nevím ale mám na chalupě fotowoltejku a dálkový odečet elektřiny a stejně je každý rok vhozený lístek, že budou chodit, první rok jsme čekali a pak už nikdy, lístek prý dávají všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]