Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si doma udělat z vlastního dřeva hodiny.
Nevíte někdo, zda se dají někde koupit ručičky se strojkem?
Děkuji, hezký den
Takový strojek s ručičkami jsou v prodeji. Ten strojek je v kulatém pouzdře asi 10 cm v průměru. Někde na netu jsem viděla i větší. Číselník si uděláte sám přímo na zeď. Tedy klidně můžete udělat nějakou budku sám.
topsamolepky.cz/... Takové, ale bez těch samolepek okolo. cca 250 kč stály nebo tak nějak.
Však můžete objednat i ten nalepovací číselník nebo použít fotky, kytky, zvířátka, malůvky. Cokoliv. Nemusí to být navždy. Až se pohled omrzí, odlepíte a nalepíte něco jiného. Když se na hodiny dívají velká děcka a dospělí, nepotřebují vědět, minuty. Mají už odhad.
To je teda rychlost
Kde prosím seženu i číslice?
Chci se pak ještě zeptat jak mám ještě roumnět rozměrům? Mám hodiny celkem o průměru 30cm.
Někde třeba píší: Rozměry (Š x V x H): 56 x 56 x 17 mm ,doporučená tloušťka ciferníku: do 4mm
Jak by jste to pochopili?
Děkuji
Pokud budete mít cestu do IKEA, tak vymontovat strojek ikea.com/... Jsou strojky, které jsou běžně neslyšitelné a pak takové, které přehluší svým tikotem i mechanický vychozený budík z minulého století...a dotaz ohledně tloušťky ciferníku - jedná se vlastně o délku upevňovacího středového šroubku s dírou, kterou přechází náhon na ručičky; budete muset hledat delší šroubek (pro tlustší číselník), když budou hodiny dřevěné...některé strojky mají i závěsné oko...
klidně zajděte do nějaké reklamky a oni vám číselník navrhnou (nebo dle vašeho návrhu) a vytisknou na samolepící folii včetně oříznutí (kruh s otvorem uprostřed, nebo třeba kruhový pás)...
PS: já jsem dělal návrhy štítků a reklamy v Corelu a dost často jsem to využíval - např. u map nebo plánků ...l
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.