Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nalakovat prahy?

Od: julny odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si nalakovat nové prahy, jsou z tvrdého dřeva od stolaře.

Kolik nátěrů je zapotřebí? Dáváte spíše matný či lesklý lak?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, máte řadu možností a záleží na vkusu. Můžete lakovat matně či s leskem (lak nebo barva se časem poškrábe a ošlape). Můžete jen namořit nebo navoskovat.

A pouhá leštěnka na nábytek Diava je také dobrá. Zdravím!

hodnocení

2x
Já teda renovoval starý nejdřív sem je přebrousil smirkem za pomoci pásové brusky a pak je třikrát přestříkal matným bezbarvým lakem ve spreji a spokoken

hodnocení

2x

Naposledy jsem použil vodou ředitelný matný bezbarvý a je to super. 2 nebo 3 vrstvy. Ani po mnoha letech není vidět opotřebení.

novak1*
hodnocení

0x

To máte jedno stejne potom budete chodit,já jsem natrel jeden černou lazurou vrtali mi do nej mravenci a pak odešli a druhý žlutohnedou barvou na drevenou dlážku ve sklepe sem našel starou krabici barvy.

bruno*
hodnocení

0x

Můj otec kdysi používal epoxydový lak, i na parkety. Zdá se to být nezničitelné, ale možná vám v drogerii poradí líp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]