Nejste přihlášen/a.
Neví někdo typ hlavice nebo ventilu a kde se dá nová hlavice sehnat za přijatelnou cenu?
Podle nápisů je to Danfoss a dle kapiláry je to typ s oddáleným čidlem.
Cena nového je cca 400Kč vč. DPH.
Ventil mi připadá jako Danfoss RTD-N...
Je to starší typ...a nemyslím si, že ho něčím nahradíte bez výměny samotného ventilu...
Má co si pamatuji "atypické"připojení...a ne klasické M30x1,5 jako většina dnešních hlavic.
Našel jsem pouze
Někde ty hlavice musí jít sehnat, v jedné prodejně mi nabídli náhradu, jenže za ně chtěli přes osm stovek.
Takže by tam měly pasovat RTD 2945? Nebo vzít těch 16 z aukra, ovšem bez paragonu a platit z vlastního
RTD 2945 by na ten starý ventil pasovat měla...
S jistotou to můžete zjistit u Danfossu...
Je to ale servisní hlavice pro RTD ventily...
Prostě hlavice sloužící k servisu starých ventilů RTD-N...Kompletní popis zde:
A zde ještě datový list:
Já děkuji, zatím vezmu těch pár z Aukra. Spočítal jsem to asi na padesát kusů, docela drahá sranda.
Už dorazila i odpověď z Danfossu - je to opravdu RTD 2945. To že mi ji nabídli ve velkoobchodě za více než dvojnásobek a bez množstevní slevy mi přijde docela sprosté.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.