Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Titanové nádobí

Od: addel odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.

Koupil jsem manželce sadu titanových pánví na www.panvicky.cz a potřeboval bych nějaké užitečné rady, recepty a návody na jejich využití. Nebo jak vařit bez tuku, jestli je jídlo chutné apod. Taky uvítám, když se mi ozve někdo, kdo už tady taky něco koupil.

Děkuji a nashledanou Pepa

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dallda
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Poprve pri cteni tohoto clanku, jsem si rikal, ze proc ne takova otazka neni spatna, vedet jestli je jidlo chutne i kdyz je delano bez tuku, ale kdyz jsem narazil na jiny clanek se stejou WWW adresou, tak to uz je hnusne PROC SI TADY DELATE REKLAMU? ja si ty vase PREDRAZENE PANVE stejne NEKOUPIM!
hanka*
Stejný člověk SPAMuje na Livingu ...
jitka*
Kamaráde, ty jsi obyčejnej komunisticky vychovanej závistivec. Co tam vidíš předraženýho? Už jsi někdy viděl kolik takový nádobí stojí jinde? Co? Já to od nich používám už hafo let a levnější jsem to ještě neviděla. Tak zavři tlamu a běž něco dělat. Možná začni chodit do práce a budeš mluvit jinak, ty chudáku závistivej.
milan..
Zato vy jste dámo ve škole asi nedávala moc pozor,protože to co vydáváte za titanové nádobí jím zcela určitě není.Za prvé titan je velice drahý,ale také velice lehký kov.Potěžkejte vaši rádoby titanovou pánev a zjistíte,že lehká určitě není.No a protože je levná,tak to nemůže být titanové nádobí,ale nějaký šunt v nejlepším případě šplíchnutý jenom kysličníkem titanu.
foma007

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Vaříš,pečeš normálně jak na normální pánvi jen nedáváš tolik tuku či oleje.Mám doma pánev a jsem velmi spokojen jak přípravou jídla tak mytím pánve,která se myje ideálně jednoduše.

foma007
doplnit odpověď
hodnocení

0x

JUKNĚTE NA WWW.TITANOVEPANVE/... ZDE JSOU JIŽ OD 35O KČ NEBO ZDARMA PŮJČOVNA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]