Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Vedel by mi prosi vas niekto poradit s vymenou sprchovej hadice? Kupili sme byt s masaznou vanou, ktora je akoby z jedneho kusu a sprchovacia hadica sa z nej vysuva. Nemam najmensiu predstavu ako sa da dostat k druhemu koncu hadice, keby som ju potreboval vymenit celu.
V mieste napojenia na sprchovaciu ruzicu mi tesnenie prerezalo vnutornu gumennu hadicu len par milimetrov nad miestom pripojenia a teraz mi voda strieka vsade mozne len nie zo sprchy. Je neaky system, resp. vie mi niekto poradit ako sa da dostat za vanu a vymenit celu hadicu, alebo pripadne ci sa neda ten koniec odrezat a neakym sposobom nasunut naspat?
Prikladam foto vane,1, foto ruzice 2, a foto rozobratej hadice kde som cervenou farbou zvyraznil miesto rozrezania.
Vopred dakujem
S pozdravom Miroslav
Dobrý den, zapoměl jste na fotky. Předpokládám, že se mělo původně jednat o volně stojící vanu a někdo ji zafixoval natrvalo...
ještě zkusím doplnit moji představu o situaci - nejremeslnici.cz/...
viděl bych to na demontáž vany a opravu generální...
Zdravím,
musí tam být montážní otvor-jak už tady bylo řečeno-volná obkladačka-uchycená magnetem-leda že by ji nějaký exot přidělal "natvrdo"...je také možné, že se k hadici dá dostat z druhé strany stěny-zdi (z druhé místnosti-nebo ze stoupačky)- tedy otvorem,kterým se přivádí vodovodní trubky (hadice) ke kohoutkům u vany
je také možné , že po odmontování kohoutů, krytek a vypouštěcí mřížky na vaně ,půjde vyndat celá vana - z obrázku není patrné, jak je utěsněna u stěn-pak by samozřejmě nebyl problém se k systému navíjení hadice dostat.
já jsem jednou maloval koupelnu a "naštval jsem se - tedy jsem prostě vydělal z koupelny celou vanu (plech-)smalt..a samozřejmě jsem musel oddělat i umyvadlo..a nakonec z obyčejného malování byla generálka celé koupelny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.