Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dunění krytiny rukki classic

Od: tichacek odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám střešní krytinu ruukki classic a jsem plně nespokojen při větru jde o takovou sílu duněněí že jsme nuceni spávat v přízemí i když jsme dělali obytné podkroví. Ted tuto věc řeším v rámci reklamace je to síla. Nová střecha a takové problémy. Má někdo podobné a skušenost s řešením.Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaké máte složení střechy? kolik tepelné izolace? rozteč krokví? průřez latí? jaká folie? jak máte krytinu šroubovanou?

Teď jsem akorát dokončil střechu z ruukki monterey a zatím tedy žádný nepřirozený hluk nepozoruji.

doplněno 03.12.15 20:12:

že má skryté šrouby vím, ale jde mi o to jak daleko od sebe ty šrouby jsou

paw*
Mimo vyse zmíněné je to holt plech, ktery kdyz sensejde vice faktkru funguje jako ozvucnice bubnu.
tichacek
hodnocení

Rozteč krokví mám cca 90cm a vše realizované firmou tato krytina má skryté šrouby proto jsem si ji vybral. Izolace je pod krokvemy 16+14cm a protipožární sádrokarton. Jsem s teho dosti špatný. Ted jsem zvědav jak jse k temu postaví jak realizační firma tak zástupce ruukki i když je těžké znich něco dostat slíbí že zavolají a skutek utek lituji že jsem do této krytiny šel.

asd1

Plech duní - to není vada ale vlastnost. Měl jste pořídit jinou krytinu, nejlíp klasickou tašku...

tichacek
hodnocení

Já jsem u kladení krytiny nebyl ale dle obrázku cca 20cm,to že duní by mě asi realizační firma měla říct a pokud tomu je tak běžně to dunění tak by byl ivestor padlý na hlavu jsi toto pořídit nemyslíte

hodnocení

0x
Řekl bych, že krytinou to nebude, spíš špatnou montáží. Máme Ruukki Classic (s antikondenzační a protihlukovou vrstvou) a ve větru ani v dešti není slyšet skoro nic. Máte ji na latích nebo na bednění?
tichacek
hodnocení

Myslím že na deskách od sebe 10cm ,co jsem vyděl na realizačních fotografií.

Jsem z Olomouce jste daleko že bych se dojel podívat. To my bohužel realizační firma nenabídla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]