Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám střešní krytinu ruukki classic a jsem plně nespokojen při větru jde o takovou sílu duněněí že jsme nuceni spávat v přízemí i když jsme dělali obytné podkroví. Ted tuto věc řeším v rámci reklamace je to síla. Nová střecha a takové problémy. Má někdo podobné a skušenost s řešením.Děkuji
Jaké máte složení střechy? kolik tepelné izolace? rozteč krokví? průřez latí? jaká folie? jak máte krytinu šroubovanou?
Teď jsem akorát dokončil střechu z ruukki monterey a zatím tedy žádný nepřirozený hluk nepozoruji.
že má skryté šrouby vím, ale jde mi o to jak daleko od sebe ty šrouby jsou
Rozteč krokví mám cca 90cm a vše realizované firmou tato krytina má skryté šrouby proto jsem si ji vybral. Izolace je pod krokvemy 16+14cm a protipožární sádrokarton. Jsem s teho dosti špatný. Ted jsem zvědav jak jse k temu postaví jak realizační firma tak zástupce ruukki i když je těžké znich něco dostat slíbí že zavolají a skutek utek lituji že jsem do této krytiny šel.
Plech duní - to není vada ale vlastnost. Měl jste pořídit jinou krytinu, nejlíp klasickou tašku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.