Nejste přihlášen/a.
chtěla bych si nechat předělat koupelnuJe velká, je v ní wc umyvadlo dvě skřínky na uklízecí a hyg. prostředky.a pračka. Koš na prádlo a uměloh. koš na špin. prádlo. sprchový kout klasický, vanička a dvě zašup. dvířka. Zamilovala jsem se do sprch. koutu bez vaničky po celé délce koupelny. je to dobré i na stáří,odšoupnete dvířka a vstupujete do sprcháče, je tam místo i na zdrav. židli . Nevím zda polovinu nechat vyzdít a do jedné třetiny nechat udělat umělohmotné dvířka, nebo celé to nechat udělat ze zašupovacích dílů včetně těch dvířek.Je to dost drahá záležitost a nechci se unáhlit. Je tady někdo kdo tomu rozumí a dá mi radu co a jak? díky Ještě chci doplnit že tam je velké okno , takže tma nehrozí...
Dobrý den,
chtělo by to nejlépe nějakou fotku, nebo minimálně obrázek či půdorys vaší koupelny, protože každý prostor je jiný a pro každý existuje jiné nejlepší řešení s ohledem na samotný prostor a na uživatele. Jinak před úpravami určitě doporučiji nějakou poradu s odborníkem, už proto - jak píšete- že se nejedná úplně o drobnou investici.
no odpad tam je a syn který si dělal sám sprch. kout říká že se tam muže udělat kanálek a zvýšit podlahu aby voda odtékala do kanálku.musím se poradit s instalatérem.děkuji za rady a s tou židlí to myslím vážně.ve stoje si mýt hlavu a každý den riskovat že se mi sklouzne noha a pád bych si nepřála.. uvidíme po novém roce bych to odstartovala...
Bez vaničky je potřeba udělat odpad do podlahy, takže buď bude možnost do ni kopnout, nebo se musí celá zvednout. Takto máme udělaný sprcháč v sauně, máme něco takového ravak.cz/... vanička tam dole většinou je, my ji máme, je ale nízká. Kamarádka má bez vaničky, na podlaze má speciální "dlažbu"přišlo ji to šíleně draho, musela se pod to dát i nějaká drahá izolace. My máme dveře na panty, kolejničky jsem nechtěla, špatně se čistí. Sklo doporučuji hrubé, ty levné zástěny ho mají tenké.
Je potřeba udržovat odpad na vodu v dobrém stavu a hlavně to musí být i v dobrém spádu, jinak "vanička"přetéká.
Ještě dodám, že se to dobře udržuje vevnitř se zavřu a vše pořádně osprchuji nejprve horkou a pak studenou vodou, stáhnu to obyčejnou stěrkou na okna, z venku používám stěrku s odsáváním Kercher, nepoužívám žádné dráhé prostředky, jen to přetáhnu jarovou vodou.
Něco takového? Na stropě je ještě velká sprchová růžice a nějaké osvětlení. Není vidět podlaha, ta je vyspádovaná do podlouhlého kanálku, skoro po celé délce sprchového koutu. Byly s tím nějaké problémy, někde stále zatíkalo. Přechod z koupelny je řešený jako prahem, aby se voda spod dveří nerozlévala do kouipelny. Ty dveře, to není vůbec levná záležitost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.