Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna dispozice bytu

Od: alesa* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, vrámci studentského projektu mám vypracovat návrh změny dispozice rodinného domu, můžete mi prosím někdo poradit kde bych našla pravidla toho co je třeba při zásazích do interiéru respektovat, s čím se musí počítat (např. není možné bourat nosné stěny, případně se musí zachovat jejich určitá část, nemůžete navrhnout koupelnu apod. kdekoliv, ale musí se brát ohled na zabudované instalace,...) Konkrétně by mě zajímalo hlavně jak je to právě s koupelnou, wc a kuchyní, vím, že by to mělo být dle instalací, takže si nemůžu tyto prostory libovolně přemístit úplně kamkoliv, ale potřebovala bych nějaké jasnější pravidlo, co ještě je přípustné, jaké jsou možnosti a co už nelze.

moc děkuji!

doplněno 03.12.15 09:43:

stále nevím, budu ráda za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

:) Dobrý den, doporučila bych knihu "Člověk a prostor" tam je docela super znázorněné, třeba kolik místa musíte mít kolem záchodu, stolu atd..

doplněno 02.12.15 18:16:

Kdybych měla jak tak Vám to naskenuji, je tam opravdu všechno :)

doplněno 02.12.15 18:31:

dá se to sehnat asi jen ve slovenštině, takže človek a piestor..

Posílám jen takovou ukázku.. :) tak hodně štěstí..:)

Změna dispozice bytu
alesa*
hodnocení

dobrý den, děkuji za odpověď, bohužel potřebuji ale něco trochu jiného (co se týká typologie, rozměry místností a prvků, osvětlení, oslunění, ergonomie,... čerpám z Neufertova Navrhování staveb), ale tohle je spíš taková stavařská otázka.

alesa*
hodnocení

dobrý den, vážně děkuji, ale tyto informace opravdu nepotřebuji, ty mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]