Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí zvuku indukce Whirlpool ACM 928/BA

Od: krystof* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

máme novou indukci Whirlpool ACM 928/BA . Snažíme se už několik dní vypnout zvukové pípání.

Podle návodu se má po zapnutí stisknout současně mínus na úplně levém ovládání a plus na úplně pravém ovládání na min 5sec. Leč nic se nestane a deska se vypne. Neřešil jste někdo podobný problém? Je to odborně zapojené.

Díky Kryštof

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

2x

No nedá mi to , - pokud to je v návodu tak by to mělo jít , pokud není - tak přes "držku" a už ani nepípne.*smich*

krystoff
hodnocení

Přesně tak, jde to o to, že by jít mělo.

A nejde to. Whirlpool taky neporadil.

Pračka nám zahraje písničku když je dopráno, mikrovlnka upozorní jen když je hotovo. Varná deska pípne při každém doteku a to dost pronikavě.

hodnocení

0x

Já indukci mám , ale nerozumím otázce. Pípání začne v momentě, kdy je konec vaření. teda v případě, že nastavíte čas třeba na půl hodiny a jdet pryč. Jakmile čas uběhne, deska asi půl minuty pípá. Tím oznamuje ukončení vaření. Když položíte prst na jakýkoli symbol, pípání přestane, nebo přestane samo za půl minuty. Když plotýnku zapínám, pípne to pouze jednou krátce a pak nic. Když zapnete plotýnku a zmáčknete mínus, tak naskočí na nejvyšší stupeň ohřevu držíte prst na políčku a vidíte, že se teplota snižuje, prst zvednete v momentě, když si vyberete stupeň. Plotýnka hřeje na nastavenou teplotu. Chceteli zvýšit, položíte prst na +, snížit na -. Když chcete úplně vypnout, položíte prst na znaménko kterým uvádíte plotýnku do chodu a za tři až čtyři sekundy pípne a vypne se.

Mám desku Bradnt - booster.

doplněno 02.12.15 16:00:

Stále čtu Vaši otázku a nakonec jsem pochopila, že asi plotýnku zapnete a jelikož necháte prst na tom kolečku několik sekund, tak pípne a zase ji vypnete. Jinak fakt nevím co to máte za divný problém. Snad Vám deska nepípá nostop.

krystoff
hodnocení

Já chci vypnout zvuk úplně. Při zapnutí desky pípne 2x - NECHCI. Při změně intenzity pípá - NECHCI.

Díky

Tak jste si měl koupit jiný produkt, nebo se předem informovat, jak tento funguje. Vůbec nerozumím Vašim zvláštním požadavkům. Každý spotřebič má nějakou elektroniku. A tohle pípnutí, které Vám působí tak velké problémy, je téměř neslyšitelné. Já osobně to ani nevnímám a než jsem Vám odpověděla, dokonce jsem musela do kuchyně, abych to zapnula a poslouchala jak a kdy to vlastně pípá, protože mám desku už dlouho a takové pípání jde mimo mne. Pípá i mikrovlnka, pípá i pračka, pípá myčka nádobí, pípá sušička prádla...

Tak ji vraťte.

doplněno 02.12.15 19:46: Podle návodu se má po zapnutí stisknout současně mínus na úplně levém ovládání a plus na úplně pravém ovládání na min 5sec. Leč nic se nestane a deska se vypne. Ale tady mluvíte o něčem úplně jiném. Leč nic se nestane a deska se vypne. Já mám dojem, že jste špatně pochopil funkci. ;)
doplněno 02.12.15 19:55:

A rozhodně to není žádný problém se spotřebičem a pochybuji, že by tohle někdo z majitelů indukce řešil. Nebudu přece řešit správnou funkci desky.

ctenar*
hodnocení

0x

Snažíme se už několik dní vypnout zvukové pípání.
V navodu se pise, ze ten dvojhmat funguje jen u modelu, ktere funkci Vypnuti pipani umi. V seznamu funkci vasi desky neni uvedeno, ze to umi. Dost divne na takto drahou desku (na strance Whirpoolu je dokonce za cenu skoro 2x vyssi).

doplněno 03.12.15 07:12:

On Whirlpool ani u ostatnich modelu nepise, ze to umeji, takze podle toho se neda ridit. :(

Tento model patri k jejich spicce, co se ceny tyka, takze by to melo mit maximum funkci.

Mackate tlacitka soucasne? Neni jeste nejake tlacitko vice napravo od praveho +? *nevi*

doplněno 03.12.15 07:17:

Slovensky manual pise to same.

doplněno 03.12.15 07:52:

Spanelsky a holandsky manual ma uplne ty same instrukce. Vsechny zminuji externi (*ee*) tlacitko na prave strane.

Vypnutí zvuku indukce Whirlpool ACM 928/BA
Vypnutí zvuku indukce Whirlpool ACM 928/BA #2
ctenar*

Konecne jsem zjistil kde hledat a najit na strankach Whilpoolu manualy (vpravo nahore zvolit cestinu a do políčka Vyhledávání podle komerčního kódu zadat acm 928/ba).

Anglicky i nemecky manual ma stejne instrukce na vypnuti, takze prelozene je to spravne. Proc to nefunguje, nevim.

Vypnutí zvuku indukce Whirlpool ACM 928/BA #3
Vypnutí zvuku indukce Whirlpool ACM 928/BA #4

kotoucstarej
hodnocení

0x

Dobrý den. Už jste našel odpověď na to, jak zničit tento hnusný zvuk? Poku ano, pomozte. Díky.

Když skončí proces vaření, tak deska začne pípat. To trvá asi 30 sekund a pak to přestane. Jestliže se dotknete prstem symbolu "zapnout", pípání zastavíte ihned. Mám desku Brandt. Mně to teda vůbec nevadí, že pípá několik vteřin.

doplněno 18.01.18 21:30:

No tak pardon. Mně teda nijak hlasitě nic nepípá a trvá to pár sekund a navíc to mohu jedním dotekem ihned zastavit. Tak asi budu mít nějakou lepší varnou desku.

roman*
Prosím Vás už sem nepište. Vy si jedete pořád to svoje. Když nechápete otázce ani po jasném vysvětlení, tak už radši nekomentujte. Nezlobte se, myslím to v dobrém. Prostě chce vypnout funkci zvuk tlačítek, protože whirlpool to má při každém doteku dost hlasité. Taky mám whirlpool varnou desku a jak tady píší ostatní podle návodu to nejde. Taky jsem se ptal i u prodejce a nic. Takže se s tím kazdý bude muset prostě naučit žít. Pokud si nechce koupit něco jiného.
sendule

Dobrý den, prosím, nepřišli už jste na to, jak ten otravný zvuk vypnout?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]