Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem garáž s vraty z pozinkovaného plechu ,takový ten prolamovaný ( 5 cm plocha,5 cm vyvýšený,5 cm plocha atd.)
Za těch 30 let byl několikrát natíraný různou barvou,takže mne čeká asi obroušení starých nátěrů až na plech a nové natření. Protože mám poměrně špatné zkušenosti s barvami na tomto povrchu,které vydržely tak 5-7 let a začaly se loupat. Už ted mne bolí ruce tu členitou plochu brousit, můžete mi poradit nějaký nátěr,který by vydržel déle.
Alkytonem jsem natíral v r. 2004 rýny a okapy u tchýně - vypadají dnes stále "jako nové"
Jednoznačně vodou ředitelnou barvu na střechu. Ta je hned zaschlá, zároveň mírně elastická a nepraská.
Taky existuje základovka na pozink. sloupy veřejného osvětlení, nevzpomenu si na název, jen, že je tmavě šedo zelená a na ní potom krycí barva. Jen, že byla reaktivní...Vím, jen nástin...snad to někdo doplní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.