Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v koupelne mame podhledova svetla, 5 ks, ne LED. Leta naprosto spolehliva, jen jsem asi 2x vymenil zarovku. Vcera manzelka chtela rozsvitit a nic. Proud az do krabicky, od ktere jde dvojlinka do trafa, jde. Zkouseckou jsem zkusil nekolik privodu k zarovkam a vzdy svitila. Jsem laik, proto se zde ptam, co se mohlo stat. Dekuji! Sebor
Mohlo odejít trafo, takže koupit nové a se světly nic nedělat. Nám se zase do doby než jsem tam dal LED stávalo,že se "vyhřály" a bylo nutné vyměnit žárovnu s vyšším "hrbolkem" a nebo přihnout plíšek nahoru - potom totiž žárovka nedosedá až na + pól a nesvítí. Pokud ovšem nejdou všechna tak je to nejspíše trafo.
Vezměte AVOMET nebo multimetr od Vietnamců a změřte napětí na vstupu do trafa. Když tam nic nenaměříte, tak je zaoxydovaný nulák pod šroubkem v rozvodné krabici. Když tam naměříte 220 V, tak je špatné trafo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.