Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ERROR E 51 electrolux

Od: tonda46 odpovědí: 8 změna:

Ahoj, mám electrolux pračku model ewt 105410w. Po dvou minutách praní se ozvala jakási rána a

pračka nejede, bliká tlačítko play/pause. Rozdělal jsem ji, vyčistil filtry, vyzkoušel čerpadlo, zkouknul řemen a nikde nic nevidím. Zkoušel jsem to přepnout do servisního modu, naskočí mi chyba E51 ale ta v manuálu není.

Nevíte někdo co by tomu mohlo být?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To bude něco v elekronice elektro-ivicic.cz/...

doplněno 30.11.15 21:08:

No to může být motor,nějaký triak,celý modul(deska)...Chce to měřit

tonda46
hodnocení

Aha, takže mám vyměnt plochý kabel? A kde ho vzít tam nepíšou :) a nebo který tím myslí

Na náhradní díly se koukni sem

nahradnidily.electrolux.c/...

Jen tam zadáš výrobní číslo a mělo by ti to vyjet náhradní díly pro tvoji pračku.

tonda46
hodnocení

Ok, díky. Prolezl jsem to a je tam akorát svazek všech vodičů za 2750,- Kč:) Což je p*del.

No a hlavně není jistý, že to tím bude... asi budu muset koupit novou pračku :(

A co zavolat nějakýho servismana?

tonda46
hodnocení

Tak to nevím... výjezd je první hodina za 500 + doprava.. i kdyby to zvládl do hodiny tak jsem

na 800,- Kč... zjistí co a jak, odjede, objedná... i kdyby to byla nějaká capina za 500-1000.. + 800 opět práce a doprava

tak jsem na 2000-2500... a to se budu modlit.. Novou pračku seženu za 4300..tak to se mi moc nevyplatí

doktpr365*
hodnocení

2x

Mohlo by to být uhlíkama.Stalo se mi i to ,že byly už krátké stačilo pobouchat motor a pračka ještě dva měsíce prala,pak se musely dát nové.Byla to ta samá závada.

tonda46
hodnocení

tak uhlíkama to taky nebylo.. volal jsem dnes do servisu dvou... v jednom mi řekli podle chyby 2-5 tisic za opravu.

Ve druhém 2500-3000 Kč. Tak jsem za 5000 koupil novou s 5letou zárukou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]