Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde plyn

Od: marihuan* odpovědí: 11 změna:

Potřebuju poradit, v HUP jsem zastavil plyn protože jsem potřeboval vyměnit jeden ventil na plynovodě v domě. Ventil jsem vyměnil, v HUP jsem opět plyn pustil a nic. plyn v celém domě nejde. Napadlo mně - musí se to někde třeba odvzdušnit? Pokud ano tak kde? Nebo nějaké rady proč to nejde?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

saman47*
hodnocení

3x

Spadla membrána na regulátoru tlaku. Tu je třeba znovu nahodit.

marihuan*
hodnocení

jj mám tento reglátor RP-6 gmrgas.cz/...

Takže nastartovat opět podle návodu, nebo raději k tomu zavolat nějakého plynaře?

saman47*

Zkusil bych nastartovat podle návodu a když to PO PRVNÍM POKUSU NEVYJDE volal bych plynaře. Já to umím, ale okolo plynu radit přes PC je velmi nebezpečné.

marihuan*
hodnocení

Hurá nastartováno, plyn funguje. Jak jednoduché. Děkuji všem za alespoň pokus o pomoc.

saman47*

remisak*
hodnocení

1x

Když nám loni nějaký dobrák zavřel hlavní kohout tak musel přijet pohotovostní technik z plynárny.

doktpr365*

Já myslím ,že musí přijet plyňáci.U nás se taky stalo,že po uzavření muselí přijet.

111®
hodnocení

0x

no je tam vzduch, u každého spotřebiče otevřít a nechat unikat pod kontrolou...

saman47*

Prosím Vás, když o tom nic nevíte, neraďte, Vaše rada je přinejmenším nebezpečná. Děkuji.

hodnocení

0x

V HUPce je červené tlačítko na regulátoru tlaku To se musí zmáčnout.Je to pojistka pro případ poklesu tlaku plynu aby se při znovu puštění nedostal plyn do domu kde by pak mohl unikat.Aspoň to tak mám já.

marihuan*
hodnocení

spotřebiče puštěny asi hodinu a nic. jdu kouknout do HUPky ale krom ventilu 2 regulátorů tlaku a plynoměru jsem si ničeho nevšimnul. snad něco najdu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]