Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvek na pronájem bytu

Od: kabelovatereza odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,jsem samoživitelka s jedním dítětem v současné době pořád ještě pobírám druhým rokem mateřskou.Než nás opustil přítel,bydleli jsme v pronájmu 1+1 za 8500,což sama nemohu zaplatit.Proto mi nabídl pronájem můj vlastní otec,který je majitelem bytu ,ale léta bydlí u své přítelkyně.2+1 ZA 7000 coz je moje mateřská.Dokonce mám vyřízené i trvalé bydliště a přesto nedostanu ani haléř jako příspěvek na bydlení který pobírá skoro každý.Bylo by něco platné kdyby se otec z bytu odhlásil,?Jako majitel tam má také pořád trvalé bydliště,nebo co bych měla udělat ,aby mi vznikl nárok na tento příspěvek. Děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

při žádosti o příspěvek musíte uvést všechny osoby, které jsou v bytě trvale hlášené, a jejich příjmy - tedy i otce, nicméně, jestli v bytě nebydlí a nepodílí se na platbách, může být vyloučený z těchto osob - to ale musíte doložit, např. smlouvou k jeho bydlení... jestli nic takového nemá, tak by opravdu pomohlo, kdyby se z bytu odhlásil - jestli vám to tedy udělá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]