Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám med s antibiotiky vyhodit?

Od: lada1® odpovědí: 6 změna:

Máme doma med který se stahuje z obchodů,ale jedna paní v rádiu říkala,že pokud si dáme denně je lžičku do čaje nic se nám netane.Souhlásíte s ní?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

1x

Já bych souhlasil, účinek atb by se projevil až při dlouhodobém užívání. Med ale můžete zanést do obchodu vrátit.

hodnocení

1x
No, nestahuje se z bůhdarma. Pokud vím, že je to slabý "jed", který mě nezabije budu ho opravdu jist?
Sníme určitě i horší věci, ale ne vědomě.

hh
hodnocení

1x
To přišlo to varování až pozdě ne?
Když si dá člověk půlku sklenice medu ne
By se nic nemělo stát?

rv*
hodnocení

0x

Někde je takový med povolený a nezdá se, že by to bylo proto, že chtějí obyvatele zabít.

rv, já si myslím, že právě častým užíváním a zneužíváním antibiotik se bakterie staly odolnými, rezistentními na léčbu při nemoci. Také imunitu dovedou rozhodit. Máte ale pravdu, nikdo neumřel. *sok* Já bych asi med nevyhodila, po troškách bych ho zukonzumovala. Nevíme, v čem všem antibiotika, i přes zákaz, jsou. Byla veliká aféra s kuřaty a ještě nějakou drůbeží. Snad se i v mléku našly. Zajímalo by mě, jestli to hygiena kontroluje.

stirecek*
hodnocení

0x

Taky jsem si koupil jeden, protože byl český a kdybych ho nesežral, tak jim ho omlátím o hlavu. Teď jsem si koupil větší množství od včelaře po stovce za kilo. Jinak těch antibiotik se bát nemusíš, v mase , mléce a sýrech je jich neúrekom :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]