Nejste přihlášen/a.
Ahooj, bráchovi chceme postupně předělat pokoj a jeho představa je do anglického stylu. Takže k Vánocům se snažíme hledat nějaké doplňky a inspiraci. S mamkou jsme toho prošly už hodně, ale pořád nenašly nic u čeho bychom si řekly WOooow! Máte nějaký tip, co a jak, popřípadě kde? Díky, moc nám to pomůže
Spoustu věcí má Kika např. kika.com/... nejlpe si to projít na vlastní oči.A nebo taky tímhle uděláte radost...
Tak k Anglii určitě patří fotbal, čaj, deštník Mary Poppins, depresivní počasí, ryba s hranolkama, auta s volantem na pravé straně, pinta piva, patrové červene autobusy a telefonní budky no a samozřejmě Westminstersý palác a hodinová věž Big Ben, to je jen hrstka věcí, které bych poradil. Na internetu se toho dá najít spousta.
A z osobností např. Beatles, David Beckham, James Bond, William Shakespeare, Harry Potter, královská rodina.
Na Heurece ,,taburet England,, za 2200 Kč.
Pohovka ,,Tariso,, vhodná do studentského pokoje, polštářky a boky zdobené ang. vlajkou a motivy, též na Heurece.
Polštářky s motivem anglické vlajky.
Luxusní přehoz za 1495 Kč Britisch Flag v MyBestHome .
Fototapeta - most přes Temži, fototapeta ,,Grunge british flag,, /vlajka cihly/, fototapeta Londýn.
Obraz na stěnu London.
Povlečení London Big Ben, London street.
Jak starý je tvůj bratr? Jakou představu má o anglickém pokoji? Jakože knihovna v klubu lordů nebo moderní 21.století?
Bude mu 18., a celková předělávka pokoje až k narozeninám (únor), ale chceme už nějaké maličkosti k Vánocům, jako právě třeba tapety, povlečení, nějaký bobek nebo taak. A spíš tedda moderní 21. století. A představa je do tmava nějaký pokoj, nějaká mega luxusní tapeta, do toho třeba křeslo, nebo něco, s polštářky a tak. Tapety jsme s mamkou našly, ale nic, co by tam do té celkové vizualizace zapadalo. Mimo to jsem nenašla ani nikde rozumné pěkné povlečení, popřípadě blbý polštářek. Poslední dobou nedělám nic jiného, než chodím po obchodech a hledám na internetu a nic. Tak to teď zkouším i takhle )
Fajnový polštář s uk vlajkou a ani ne drahý jsem viděla myslím na Design outlet, ale nejsem si jistá, jestli se mi to neplete s něčím.. Ale myslím, že ne.. No a pak když jsem taky hledala plakáty, tak za dobrou cenu jsem našla, ale teď si nevzpomenu kde, ani kdyby do mě meče bodali. Ale hledala jsem to přes google a ceny byly do 200 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.