Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tassimo kavovar nejde spustit

Od: charger® odpovědí: 4 změna:

Ahojík :)

Koupil jsem dneska mamce kávovar Tassimo - Bosch TAS 3203

Nejde nám to spustit : ( normálně dáme to do elektriky , pak tam dáme i to víčko zluty zavřeme zmacknem a furt svití jen to první svetylko a nic. Chtěli jsme to nejdřív vyvařit .. To nešlo , tak sme tam dali i tu kapsli s čárovým kodem dolů a taky nic : (

Nemá stím někdo zkušenosti s těmahle kávovarama? :( prosím už hodinu to děláme a nejde to .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,mám ten kávovar před sebou. Zkuste znova odklopit tu část,kam se vkládá káva a znova zamáčkněte,dokud se nerozśvítí zelený šálek. Někdy se špatně načítá.

hodnocení

NATOČIL jsem video krátké .. prosím koukněte co je natom špatně : ( zachvíli ho sem dám

hodnocení

už to funguje xD táta prisel domu a udelal cvak cvak :D a slo to a já s mámou sme to delali hodinu xD

On tam zmacknul to led diodu a pak to slo prej ... a my mackali jen tu ikonku salku .

Tak fajn..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]