Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OTÁZKA- dřevěné schody

Od: merr odpovědí: 4 změna:

Renovuji dům a potřeboval bych poradit ohledně schodů. Našel jsem si firmu yesfloor.cz/..., ale dělají zejména dubový dekor, což mě trochu odrazuje. Tak se chci zeptat, jestli se dá zvolit jiný nebo prostě dub má největší výhody co se kvality týče? Samozřejmě jestli má někdo s touto firmou zkušenosti, tak sem s nimi.

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vždyť tam píšou, že dělají hlavně dub, ale není problém udělat z čehokoliv jinýho.
Proč se ti nelíbí dub?

hodnocení

0x
Dub je urcite na schody nejlepsi, ale taky nejdrazsi. Ja mam doma schody z modrinu. Je sice trochu mekci, ale funkci splni a podle me je i hezci.

datlik3
hodnocení

0x

Zdravim, no ten Dub je dobra volba, pri spravne povrchove uprave vas prezije, jinak v praci delame i Jasanove, nebo klasika Bukove, Ohledne mekkeho dreva je to vyhoda ceny, jinak par let vydrzi ale neni to ono, kdyz uz investujete do schodu tak z TVRDEHO, jeste zalezi jestli jen rovne rameno nebo do L,U, atd, jestli s podstupnema, Jestli obklad betonoveho, Pokud by jste meli zajem o vice info, ozvete se. zalezi od kud jste.

hodnocení

0x

Mám 10 let dubový komplet.Tj. schody, zábradlí a vchodové dveře.Přežily rekonstrukci bytu.Nic nevrže, prostě naprosto super.Schody jsou bez suku.

OTÁZKA- dřevěné schody
OTÁZKA- dřevěné schody #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]