Nejste přihlášen/a.
zdravím, máme na balkoně nové lodžie, celkem mi vadí že přes ně jde dost vidět.
Existují na lodžie folie? třeba zrcadlová? nebo alespoň tmavá aby trochu snížila propustnost
Nevím, co je to "na balkoně nové lodžie", ale pokud "foliemi na lodžie"myslíš folie na sklo, pak existují - např.: middex.cz/... , je ich několik typů - podle určení...
Ale - zrcadlová folie je vždy neprůhledná z té strany, odkud jde více světla - tedy přes den nebude vidět dovnitř (ale zevnitř ven ano), v noci/večer (za tmy venku a rozsvícena uvnitř) nebude vidět ven (ale dovnitř ano)...
Spíše bych zvážil možnost nějakých žaluzií - horizontálních či vertikálních, nebo rolet...
Podle foto máte zasklené balkony - platí to, co jsem napsal...
Co to je máme na "balkoně nové lodžie?"
Lodžii jsemna balkoně neviděl!Buďto lodžii nebo balkon!
doplněno 11.11.12 19:19:Já asi chápu co myslíte,ale Vy si pletete pojmy.Balkon a lodžie je téměř totéž!Balkon vystupuje z obrysu domu a lodžie je zapuštěná! Takže vy nazýváte zasklení balkonu či lodžie lodžií!
doplněno 11.11.12 19:20:Takže Vy máte LODŽII a ne BALKON! a to zasklenou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.