Nejste přihlášen/a.
Včera ukazovali na nějakém programu tv matrace vodní,ale i jednu nízkou z ušlechtilejšího přírodního materiálu,kterou pak srolovali.
Neví někdo název této nízké,přírodní,zřejmě dražší matrace,která přilne k tělu? Děkuji za informaci.
jmenuje se to "líná pěna"... to co hledáte je toto
Tuto pěnu bez problémů srolujete. Navíc se dělá ve více sílách, takže si můžete vybrat slabší a půjde srolovat ještě lépe.
tady máte ten pořad s reklamou na línou pěnu (čas 15:40)
Také si myslím, že máte na mysli svrchní matraci z líné pěny. Koupila jsem ji v Jysku přeloženou a srolovanou. Nelze však mluvit o přírodním, ušlechtilém materiále.
Někde jí říkají svrchní matrace, někde přistýlka, někde čabraka. Název je jiný pro stejný výrobek. I pěně se někde říká líná, jinde paměťová.
Matracová přistýlka TOP MEMORY FOAM je z líné pěny , která se přizpůsobí tělu- nyní jsou na to velké reklamy ... netuším, zda je to co myslíte - ale tohle je hodně nyní v nabídkách
třeba zde ji mají s velikou slevou
Je to vodní matrace. Aqua Sprint, nebo Lumbar Classik, ceny se pohybují podle velikosti a začínají tak na 5.000Kč. Potažené to je přírodním "rounem". Možná bude více značek, ale myslím, že to je to, co hledáte. Není to paměťová, ani žádná jiná pěna.
Je to paměťová pěna a bylo v pořadu Josefa Klímy,jak mi zjistil úžasný první odpovídajíci na třetí pokus.
Děkuji všem moc za moje záda,snad to seženu a snad to pomůže..
Já si myslím, že musíte mít dobrou tu spodní, základní matraci. Ta nástavba cca 8 cm je příjemná, ale podstatu nejspíš nevyřeší. Neshánějte, nakoukněte do Jysku, tam je mají stále, někdy v akcích, které jsou citelné. Nebudete mít pocit, že když ji vyhodíte, svět se nezboří. Moji mladí tato madrace dali pryč, že jsou na ně měkké. Já mám širokou 140 a lebedím si. Měla bych ji už vyměnit, mám ji dlouho.
Dát tuhle nízkou matraci na dřevo, to není dobrý nápad! Ta se musí dát na normální matraci. Normální matrace ustoupí, prohne se pod hodně vystouplou částí ležícího a ta nástavbová to doladí. Já ji mám na pružinové, která je hodně obstojná. Tu, s paměťovou pěnou jsem kupovala, když jsem měla problémy s kýčlí. To, co si myslíte, to nebude fungovat! Zkontrolujte své finance a napište Ježíškovi, že místo dárku přivítáte díleček do finanční skládačky na novou matraci. Ani čistě molitanová matrace, kterou máte teď, není vůbec dobrá. Pořiďte si jednu dobrou, nemusí být špicovní, ale trochu dobrá. Když to jenom trošku půjde. Mládnout nebudete a záda se budou ozývat stále silněji a častěji. A taky neúprosněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.