Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kávovar na kapsle?

Od: lullu odpovědí: 6 změna:

Jaký byste doporučili kávovar na kapsle? Kdysi jsem dostala Dolce Gusto, ale mně káva nechutnala a už vůbec ne ty, kde bylo to sušené "mléko." Přítel po něm touží, klidně bych pořídila, ale v mém okolí nikdo nemá, abych mohla ochutnat. Stačí jen to na kávu, nepotřebujeme šlehač pěny.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
to máte skoro jedno, káva není dobrá z žádného, ani od Georgeho clony ho... a levná už vůbec ne.
lullu
hodnocení

No já mám taky pocit, já piju jen doma mletou, z mokka konvičky, ale ten můj po téhle kravině touží.

albatros498022*
hodnocení

0x

Nejde o to jaký kávovar, ale o to jaké kapsle použít Dolce Gusto mám a nemohu říct, že by zejména silné druhy káv byly špatné. Pravda Nespresso má některé kapsle lepší, ale i dražší.

lullu
hodnocení

O částku mi úplně nejde - přítel je doma jen o víkendech, ta spotřeba kafe nebude nijak závratná, takže vem to čert :)

hubas*

Dolce Gusto GRANDE INTENSO a AU LAIT. Vyzkoušel jsem snad všechny, ale tyhle kupuji dva roky a piji pravidelně. Je to velký šálek, 16ks v balení. Kávovar jednoznačně automatický-vždy přesné množství vody. Každému to chutná...nemám důvod to měnit.

hodnocení

0x

Bosch Tassimo. Bratr si nedávno koupil DeLonghi asi za 13000 Kč je taky spokojený, ale to není na kapsle. Nebo to Nespresso, to je na kapsle, ale je to dražší než Tassimo. Nakupovat samozřejmě přes internet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]