Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Najdeme dobrou správcovskou firmu v Praze?

Od: pu® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dnes už jsem sem psala, notně vytočená naší stávající správcovskou firmou. Poté, co jsme jim pak s přítelem ještě dvakrát volali, zjistili, že vše bylo nejméně třikrát jinak, že ona paní majitelka ale nic, to kolegyně... *zed* No typické české výmluvy já nic, to někdo jiný, ten tady teď právě není, a to není naše chyba, to je smůla, fakt... Nemáme na to nervy. Předvádějí jednu chybu za druhou, a když po nich chce člověk obyčejné služby, tvrdí, že provádíme moc rychlé změny (což byla reakce na to, že loni jsme nahlašovali do bytu tři lidi, letos to budou dva. Jo, taková KAŽDOROČNÍ změna počtu obyvatel, tomu říkám, panečku, rychlé změny *ee* až z toho jde hlava kolem. Chtěla bych vidět, jak se starají o někoho, kdo pronajímá byt každý měsíc někomu jinému...anebo vlastně raději ani ne *blee* ).
Nicméně k dotazu - nemohli byste mi někdo prosím, PROSÍM doporučit DOBROU SPRÁVCOVSKOU FIRMU v Praze? Jsme zoufalí, nikdo z domu s nimi nemá dobré zkušenosti, ale údajně je to právě v Praze s těmito firmami jen z bláta do louže.. :(
Budeme vděční za jakékoliv doporučení. Hezký den všem!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

madla*
hodnocení

3x

ltdspravanemovitosti.cz/...

tato firma spravuje dům kde mám byt , od té doby co byl dům zprivatizován, což je víc jak 10 let. Předsedkyně družstva je s nimi stále v kontaktu, vyúčtování a rozpisy plateb dostáváme pravidelně, pravděpodobně všechno funguje, nevím o ničem, co by se jim dalo vytknout. Výhoda taky je, že sídlí nedaleko našeho domu, takže je možné tam kdykoli zajít osobně.

pu®
hodnocení

MOCKRÁT DĚKUJEME! Už jsem se bála, že se vůbec nikdo nenajde a že všechny správcovské firmy v Praze jsou fakt jenom příšerné, jak se o nich říká. A jsme taky na Praze 4, velké plus. Ještě jednou díky! *srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]