Nejste přihlášen/a.
Neví někdo z Vás, proč může namrzat voda v části žlabu odtokového kanálku - viz foto? Odtokový kanálek je čistý a průchodný. Led odstraním a za den se začne pomalu tvořit znovu. Dělá to pouze v tomhle místě. Děkuji.
Vzal jsem teploměr a napadají mě dvě možnosti. Za prvé nastavená příliš nízká teplota a za druhé špatná cirkulace vzduchu v chladícím prostoru, která může být zapříčiněna třeba policí, nedoraženou k zadní stěně. Jestli máš možnost změřit teplotu toho kanálku, tak to udělej. Já tam mám obvykle +- 0°C, před chvílí, při chodu kompresoru -4°C. Jen pro zajímavost, na zadní stěně nahoře v té chvíli bylo -25°C. Otevření dveří samozřejmě tyhle teploty velice rychle ovlivňuje a taky ovlivňuje množství vysrážené vody.
Jo, s tou policí jsem to blbě napsal, ale každopádně je to o té cirkulaci.
U nás zamrzá kanálek vždy když se věci vzadu dorazí až na zadní stěnu,asi tam blbě cirkuluje vzduch či co, ale je to tak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.