Zdravím, já sundávám v listopadu. Přece jen je bez sítí lepší pohled z okna a kdyby se na síti ještě držela námraza nebo sníh, to by se nelíbilo mně ani síti.
O zásuvce ve které neni zapojen zádný spotřebič, musíme správně hovořit o jejím elektrickém napětí ( V ), nikoliv o jejím elektrickém proudu( A ). Elektrický proud vznikne teprve tehdy až se dá elektřina do pohybu - začne proudit a to nastane až se elektřina začne nějakým spotřebičem spotřebovávat.
-miro
doplněno 28.11.15 09:36:
Omlouvá se za vložení příspěvku do jiné otázky, než bylo záměrem. Původně jsem předpokládal, že můj příspěvek dyl zamítnut. Děkuji.
Zima jim asi moc neškodí. Spíš se počítá každý měsíc osvětlení, ale to v zimě není tak hrozné. Sítě proti hmyzu mají jednu výhodu - nenaprší oknem otevřeným na ventilačku. Ani v létě, ani v zimě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.