Nejste přihlášen/a.
Dlouho jsem hledal, ale nenašel, ani u těch nejdražších typů. Zdá se mi to nepochopitelné, když to mají i ty nejlevnější topinkovače, nebo mikrovlnky.
Problém bude technický. Když dáte jen sendvič s máslem a šunkou bude jiný čas než nálož včetně sýru, rajčat atd. Váhově se dá velmi těžko odhadnout jaký čas je potřeba na propečení.
Jde mi o to - když si oblíbím jeden druh toustu a zjistím kolik to potřebuje, tak si to pak stejně nastavím a pak mi to cinkne: hotovo! To samé i u jiných druhů toustů. Nechce se mi to pořád hlídat. Takže asi zbývá jen přikoupit kuchyňskou minutku.
Asi tak, vyřešeno. Ať už to bude bokem koupená minutka nebo jako ten časovač poslouží třeba mobil, je to jednodušší řešení, než kdyby se tohle snažil zabudovat výrobce dovnitř přístroje.
Taky už u toho nestojím celou dobu, ale vím, jak dlouho se mi toasty s mojí obvyklou náplní budou připravovat. Sákryš, dostal jsem chuť na toast...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.