Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozené spoje na plovoucí podlaze

Od: pepa5 odpovědí: 4 změna:

Přátelé. Mám problém týkající se poškozených spojů plovoucí podlahy. Mám ji v kuchyni a na ní stojí pračka. Po posledním včerejším praní jsem si všimnul jakoby vzedmutých spojů na plovoučce v okolí pračky. Nikde ale ani kapka vody. Mohly to udělat vibrace pračky při odstřeďování?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zvednuté okraje jsou dány vlhkostí podlahy. Mechanické namáhání to podle mě neudělá.

pepa5
hodnocení

Díky za odpověď. Taky jsem si to myslel, že je to vlhkostí. Ale , že je to jen v okolí a pod tou pračkou. V kuchyni je pod tou plovoučkou lino a pod ním ještě staré malé kachlíky.Pěna je použita 2 mm. Možná ta pračka vahou sedla a k tomu ještě ty vibrace? Prostě nevím.

nemůže ta pračka třeba jen nepatrně kapat někde uvnitř, kde to zvenčí není vidět?

pepa5
hodnocení

Tu podlahu mi pokládal kamarád a asi se dopustil chyby, když nedodržel potřebné vůle u zárubní. Prostě je to na těsno a ta pračka stojí zrovna v tom místě. Podlaha se nemá kam rozpínat a ještě ty vibrace. Prostě voda tam není. Ty lamely na sebe tlačí a tak vznikají ta poškození spár.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]