Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte k čemu se to používá a co to je?

Od: polak odpovědí: 14 změna:

doplněno 22.11.15 17:13:

Je to dlouhé 21cm

doplněno 22.11.15 19:11:

celková délka je 21cm

doplněno 22.11.15 21:01:

Přidala jsem ještě další fotky do dalšího dotazu (nevíte k čemu se to používá...

Nevíte k čemu se to používá a co to je?
Nevíte k čemu se to používá a co to je? #2
Nevíte k čemu se to používá a co to je? #3

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jateční pistole?

ladinpraha*

Je to velmi pravděpodobné. Pro potvrzení mi chybí pohled na konce a dutinu.

doplněno 22.11.15 17:00:

Je tam čudla jako spoušť.

doplněno 22.11.15 18:27:

Těžko odhadovat velikost a hmotnost (21cm celé nebo půlka?). A hroty nejsou vidět. Taky mě napadlo kladívko na měření tvrdosti materiálů, ale tam bych čekal nějakou stupnici.

doplněno 22.11.15 21:20:

Po doplnění v druhém vlákně je to myslím jasné a @dexx má pravdu. Jateční pistole na drobné domácí zvířectvo.

hahanaj*

vypadá to na to

doplněno 22.11.15 16:59:

i když tam není vidět ta páčka co se mačká

Nevíte k čemu se to používá a co to je? #4
sanyo*

hahanaj - ta páčka právě částečně vidět je, pod pravým ukazováčkem prstu, asi tak v polovině prstu Ta spouštěcí páčka je dlouhá cca 8 cm..

ju*
hodnocení

0x

přátelé jateční pistole ani omylem - jedině vycházková...je to přiliš tenké a hezké...to bude nějaké rázové kladívko - škoda, že není vidět ten vroubkovaný konec...

sanyo*

Řekl bych,možná nástavec na povolování nějakých, možná speciálních, zařízení, v určitém technologickém procesu - pro tzv. prodloužení páky, tedy snažší povolení šroubovitého zařízení a pod. Svou konstrukcí to jde prodloužit, asi vysunutím a pod.

hodnocení

0x

Připadá mi to jako nějaká odsávačka. Například odsávačka cínu je velmi podobná.

martondra

Taky myslim ze je to odsavacka na cin.Akorat tam chybijou spicky

lubosskoupal
hodnocení

0x

připadá mi to jako Presslerův vrták, na zjistování stavu kmene stromu, stáří, hniloba apod. Třeba se mýlím...*kafe*

hodnocení

0x

Vypadá to na jateční pistoli na drůbež a králíky. Možná tam chybí jehla.

Dexxi,to bylo jistě myšleno jako vtip! Že? :--))

qwe
hodnocení

0x

Nevím co to je, ale zip WICO na pouzdru je českosl. výroby. Přímo tento starý typ byl vyráběn v cca 70 (60-80) letech..

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Co to je, nevím. Střelba a odsávačka cínu to není. Tu mám doma a vypadá jinak. Je silnější a plastová. A má silné péro pro sací efekt. Opravdu mi tu chybí záběr na pravý konec tý spodní menší věci. Odhaduji, že se to celé nějak natahuje tím držáčkem na konci a pak se to může tlačítkem nějak odjistit a ta věc potom tím koncem něco udělá. Nějaká pomůcka pro měření něčeho?

terribor
hodnocení

0x

No tu malou jateční pistoli bych úplně nezatracoval, třeba je to na flobertkové náboje. Doprostřed se vloží náboj, sešroubuje se to dohromady, tyčka se vytáhne a stiskem tlačítka se vrátí zpět a udeří na náboj . Je to jen doměnka, pořád chybí detailní fotky a rozměry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jateční pistole

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]