Nejste přihlášen/a.
Je to dlouhé 21cm
celková délka je 21cm
Přidala jsem ještě další fotky do dalšího dotazu (nevíte k čemu se to používá...
Je to velmi pravděpodobné. Pro potvrzení mi chybí pohled na konce a dutinu.
Je tam čudla jako spoušť.
Těžko odhadovat velikost a hmotnost (21cm celé nebo půlka?). A hroty nejsou vidět. Taky mě napadlo kladívko na měření tvrdosti materiálů, ale tam bych čekal nějakou stupnici.
Po doplnění v druhém vlákně je to myslím jasné a @dexx má pravdu. Jateční pistole na drobné domácí zvířectvo.
přátelé jateční pistole ani omylem - jedině vycházková...je to přiliš tenké a hezké...to bude nějaké rázové kladívko - škoda, že není vidět ten vroubkovaný konec...
Ahoj. Co to je, nevím. Střelba a odsávačka cínu to není. Tu mám doma a vypadá jinak. Je silnější a plastová. A má silné péro pro sací efekt. Opravdu mi tu chybí záběr na pravý konec tý spodní menší věci. Odhaduji, že se to celé nějak natahuje tím držáčkem na konci a pak se to může tlačítkem nějak odjistit a ta věc potom tím koncem něco udělá. Nějaká pomůcka pro měření něčeho?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.