Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit myčku? Prosííím

Od: hankar* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nejsem moc technicky zdatná, ale ráda bych si myčku zapojila sama. Bohužel návody, které jsem našla na internetu jsem nenašla zapojení vody a odpadu, který mám já - viz. foto.

Může mi prosím nějaká dobrá duše napsat, co musím kde koupit a jak postupovat. Prosím o návod pro amatérku :)

Děkuji mockrát za případnou pomoc !

Hanka

Jak zapojit myčku? Prosííím
Jak zapojit myčku? Prosííím #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možností je samozřejmě více. Osobně bych koupil půlcoulový téčko a pračkovej ventil. To našrouboval na přívod studený vody.

Na odpad se dá sehnat odbočka na pračku/myčku, tu našroubovat na dřezový sifon a do ní dát odpad z myčky.

Ale jak jsem již říkal, existuje více možností.

To sama nedá. Pro instalatera na 30min. Dal bych tam i pořádný sifon pokud to vyjde prostorově, ne tuhle provizorku, co jí tak rádi používají, protože je to tak snadné a levné. :)
hankar*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Budete tak hodný a pošlete mi prosím odkazy na položky, které budu potřebovat?

Děkuji mnohokrát

Hanka

doktpr365*
hodnocení

0x

Jak už bylo popsáno,instalatér to má za 30minut hotové,nebo nějaký šikovný soused,kolega z práce. Určitě se najde někdo kdo rád pomůže.

doplněno 22.11.15 12:17:

Tady máte nějaký video,když se do toho chcete pouštět sama

hodnocení

0x

Hanko, věřím, že jste šikovná a zdatná, ale máte dobrý hasák? A sílu? Raději zavolejte instalatera. A také koukněte, jestli výrobce povoluje připojení na teplou vodu. Napojení pak bude snadnější a ušetřite za elektřinu.

ctenar*
hodnocení

0x

Muzu se zeptat, kdo delal soucasnou instalaci z obrazku? Zajimalo by me, proc tam dal ten husi krk a proc je to cele tak upatlane. :(

Sice se to jeste nepriblizuje ruske kvalite prace, ale od řádně provedené práce to má stejně daleko. Přitom správné díly jsou lehce dostupné.*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]