Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katalytická lampa-zkušenosti

Od: suzymon® odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Chtěla bych se optat, jestli někdo používá doma tuto lampu pro osvěžení a vyčištění vzduchu. také se jí říká lampa Berger. Já jsem si ji kdysi dávno koupila a úplně na ni zapomněla. Teď jsem ji vyštrachala, když jsem hledala něco jiného :-D a tak jsem hledala na internetu jestli se do ní dá sehnat ten vonný olej. Našla jsem a jsou dost drahé. Tak váhám, jestli si je mám objednat. Já jsem ji nikdy nepoužila, je úplně nová. Používáte tu lampu a jestli ano, kde nakupujete oleje a který se Vám osvědčil? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Tak si odpovím sama. Jelikož se nikdo neozval, tak jsem to riskla a ty oleje si objednala. Dnes to přišlo a už to tady hezky voní a funguje to. Kdyby náhodou někdo přemýšlel co koupit jako neotřelý dárek k vánocům, tak doporučuji. Kam se hrabou všelijaké vonné svíčky a olejíčky do lampiček. Fakticky stačí zapálit, zhasnout plamen jak popisují a pak nechat půl hodiny fungovat a zhasnout. Udělala jsem to dopoledne a stačilo to provonět byt až do této chvíle. A to kouřím. Úplně to pročistilo vzduch. Schválně jsem šla na hodinu ven se psem, abych si byla jistá, protože když přijde člověk zvenku do bytu kde se kouří, je to cítit, i když člověk větrá. A když jsem se vrátila, přivítala mne krásná vůně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]