Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu.Jak nejlépe zakrýt visací zámek u vstupní branky na zahrádce před deštěm a sněhem.Děkuji, Josef.
No tak já jsem se s tím nepárala. Když jsme zahrádku na zimu opouštěli, zámek jsem zakápla olejem do šicího stroje, omotala potravinovou folií a na tu ještě navlékla igelitový pytlík a ten pečlivě nahoře zamotala tou páskou, co používají elektrikáři, aby tam nenateklo. Vypadalo to jako bolavá noha, ale na jaře byl zámek bez poskvrnky.
Ahoj. Asi bych byl s použitím tohodle zámku zdrženlivější. Přátelé ho měli a šel otevřít šroubovákem. Sám jsem nechtěl uvěřit svým očím.
...a nebo co si tak koupit pěkný kryt? zamky-retezy.cz/... ,ale za ty prachy bude lepší rovnou ten voděodolný zámek.
Nejen neskutečná cena za kus plastu , ale píšou tam, že je k osazení krytu nutná "částečná" demontáž zámku, což pravděpodobně znamemá vyjmutí třmenu. To není zrovna drobnost, kterou si dokáže každý udělat doma. Takže ještě připlatit za zámečníka. Nehledě na to, že je to jen a pouze na jeden konrétní typ zámku.
Zdravím,
moje zkušenost-dostatečně promazat (konkor, WD...) a nechat volně "větrat"..utěsnit nelze - stejně vám tam bude -uvnitř zámku kondenzovat vlhkost ! ...a pokud se zámek občas i v zimě používá neměl jsem s tím problém..
je to jako s autem v nevětrané garáži..bude vámrezatět více než venku na ulici
R.
zdravím,
souhlasím s Romanem68: mám několik zámků na brankách venku. Vždy jsem je jen dokonale promazal (do zámkú jsem nalil hustši olej) a i když je odemykám jen několikrát do roka, nikdy nebyl s odemykáním žádný problém. Oko třeba trochu zrezne a zámek není po letech jak z obchodu, ale nic nevydrží věčně... Všelijaké "vychytávky" vypadají jak bolavá noha, nebo nejsou funkční...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.