Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake barvy a tapetu za šedobílou sedačku

Od: ali* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, poraďte mi prosim.Zarizuji podkrovni pokoj ve tvaru obdelniku. Sešikmená strana je z přírodních palubek, mám v nich 2 střešní okna a jedno okno je v čele pokoje.Naproti tomuto oknu mám sedobilou rohovou sedací soupravu. Jinak bílý nábytek. Poradíte mi prosím jakou tapetu zvolit za sedačku a jakou barvou ostatni dvě stěny vymalovat? Aby to bylo útulnější? Jinak zdi mám prozatím bílé. Bohužel foto ted ještě nemám. Moc dekuji za nápady či odkazy. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hawara*
hodnocení

0x

pastelová oranžová

hodnocení

0x
Myslím,že fotečka by se šikla ;)
Každý nemá fantazii... *nevi*
doplněno 21.11.15 11:47:

Tapety máte zde.

Stačí si jen vybrat.Jsou opravdu krásné :)

My neznáme Váš vkus,tudíž to je těžké radit...Znovu opakuji,fotečka by bodla ! Taktéž i s barvami do pokoje.K bílé a šedé se hodí opravdu všechno.Někdo má rád extravaganci,další zase usedlejší...Co se mě týče,volila bych barvy teplé :)

pohanka*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že je šikmý strop obložený //nějaký odstín dřeva// tak za sedačku bych zvolila tapetu ne jednobarevnou, ale nějaký přírodní prvek z přírody, tudíž zelenkavou, s probleskem bílo-šedé. Každý preferuje něco jiného, někdo abstraktní vzory, já třeba spíš uklidňující z přírody. Zvolila bych právě do zelena, barva, která ochlazuje, nevíme, jaké klima budete mít v horkých dnech, jak kvalitně je stavba zateplena.

Na www.google.com si zadejte zelená tapeta, potom obrázky. Ukážou se obrázky nejen tapet, ale i stěn, i zařízených pokojů, barvy můžete měnit, najdou se i obrázky bílé sedačky před potapetovanou stěnou. Po najetí a rozkliknutí zvolené tapety se Vám ukáží další podobné vzory, případně i vyčtete firmu a název tapety.

Třeba mě se líbí Jewel-listí.

Na výběr je toho hodně - kapky rosy na trávě, zelené listy, léto, jaro, příroda. Fototapety s výrazným motivem-obrázkem se časem okouká. Záleží, jak chcete mít hodně zařízený byt, je to potom dominanta pokoje.

hodnocení

0x

K barvě šedé a bílé se hodí prakticky všechny barvy.Záleží, jestli chcete barvy studené nebo teplé a jaký má vzor sedačka.Chtělo by to její foto ;)

korina*

Syn má taky podkrovní byt je to bývalá půda v bytě jsou i dvoje schody. Podlahu má z červenočerných kosočtverců, schody černé a interiér bílo červený s černými prvky.Vše je otevřené žádné dveře , pouze do koupelny jsou lítačky černé jak jinak.Bílé zdi , jinak všude samá automatika , kameru dolů na auto, na zvonícího u dveří atd. Připadám si tam jako v kosmu. Jinak já bych to řešila velkými vzory v oranžovo bílé. Jsou dnes překrásné tapety, mám taky v tomto provedení a vypadá to dobře ale né na celou zed, taky bych poslala fotku až přijjde dcera a šoupne mi to tam . Hezkou sobotu Korina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]