Nejste přihlášen/a.
Vlivem mizerné práce obkladače se mi postupně odlepuje dlažba v koupelně. Bohužel ale zatímco u vchodu už dlaždice lítají, tak kus dál ještě dobře drží. Budu to muset předělat, ale chtěl bych použít už použitou dlažbu (znovu přilepit), jenže se obávám, že ty dlaždice, co zatím drží, nepůjdou sundat bez rozbití. Takže bych potřeboval ještě tak dva roky počkat, až se to uvolní všechno. Jenže do té doby už mi nevydrží podlaha u vchodu a tak bych to potřeboval přilepit nějak provizorně a tak, abych to pak bez potíží odlepil. Víte někdo čím to tedy dočasně přilepit?
První možnost, pozvěte si mizerného obkladače. Druhá, přilepte to pořádně a až se zbytek uvolní, dolepte ho. Třetí, co drží, vymlaťte a udělejte celé znovu najednou. Čtvrtá, položte je do vrstvy malty z hodně písku, bez cementu. Ale je to riziko, že povolí dřív nebo později, než potřebujete a při snaze je uvolnit je zničíte. Nebo zatím kupte kus lina. Já bych neriskoval a šel do trojky, nebo jedničky. Tolik metrů to snad není.
Pokud byste se chtěl pokusit je vyndat nyní, zkuste je zespod podřezat plátkem pilky na železo. Kupte jich víc, budou brzy tupé. Ale je to riziko prasknutí a asi pěkná otročina. Uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.