Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mycka - odmastovac misto lestidla

Od: nanomarket® odpovědí: 4 změna:

Zdravim vsechny,

povedla se mi totalni blbost, omylem jsem nalila do zasuvky na lestidlo trochu Sava do kuchyne (odmastovac). Proste jsem se prehmatla v lahvickach. Jak jsem stara, tak jsem blba. Jsem na sebe paradne nastvana, ale to neresi situaci.

Co dal? Nadobi po myti jeste extra rucne oplachovat dokud se zasobnik s lestidlem nevycerpa? (to bude zalezitost tak minimalne na pul roku). Predpokladam ze finalni oplach mycky je prave s pridavkem lestidla. Nebo resit opravare? Dostat to ze zasobniku? Jak?

Diky vsem za reakce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já bych zkusil nalít párkrát do zásobníku na leštidlo čistou vodu. Ředěním se vyplaví nevhodná náplň. Potom vypustit či vyčerpat nějakým kratším programem.

hodnocení

2x

Ja bych otevrel ten zasobnik a zkusil at vytece a proplachnul vodou , poté nekolikrat spustil oplach , at to odtece a melo by to byt OK.

hodnocení

2x

Až se toho zbavíte a myčka bude v normě, vyzkoušejte místo leštidla ocet. Já s ním mám, už několik let, ty nejlepší zkušenosti. Naleští nádobí, rozpustí vodní kámen a myčku vydezinfikuje. *hi* Uvědomuji si, že mi stále stojí na myčce leštidlo. Musím ho vylít a láhev vyhodit. Pořád jsem si říkala, že se k němu vrátím, ale ne. Zůstala jsem u octu.

hodnocení

diky vsem, poradne jsem to prolila vodou a ono to nejak pujde .. zas jsem poucena pro priste, prace kvapna ... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]