Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny,
povedla se mi totalni blbost, omylem jsem nalila do zasuvky na lestidlo trochu Sava do kuchyne (odmastovac). Proste jsem se prehmatla v lahvickach. Jak jsem stara, tak jsem blba. Jsem na sebe paradne nastvana, ale to neresi situaci.
Co dal? Nadobi po myti jeste extra rucne oplachovat dokud se zasobnik s lestidlem nevycerpa? (to bude zalezitost tak minimalne na pul roku). Predpokladam ze finalni oplach mycky je prave s pridavkem lestidla. Nebo resit opravare? Dostat to ze zasobniku? Jak?
Diky vsem za reakce.
Až se toho zbavíte a myčka bude v normě, vyzkoušejte místo leštidla ocet. Já s ním mám, už několik let, ty nejlepší zkušenosti. Naleští nádobí, rozpustí vodní kámen a myčku vydezinfikuje. Uvědomuji si, že mi stále stojí na myčce leštidlo. Musím ho vylít a láhev vyhodit. Pořád jsem si říkala, že se k němu vrátím, ale ne. Zůstala jsem u octu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.