Nejste přihlášen/a.
K vánocům chci ženě koupit novou žehličku. Zajímají mě v této souvislosti pojmy BEZDRÁTOVÁ a BEZ NASTAVOVÁNÍ TEPLOTY. Neumím si představit jak to může v praxi fungovat.. Prosím o vysvětlení někoho, kdo má s takovou žehličkou praktickou zkušenost. Děkuji Mirda
Bezdrátovou jsem koupila mamince už více než před dvaceti lety, a příliš se neosvědčila. Funguje tak, že má stojan, ze kterého se dá zmáčknutím čudlíku sundat - slouží to k tomu, aby se daly jemné halenky vyžehlit bez toho, že by je šňůra mačkala.
Pokud by na žehličce bylo "bez nastavení teploty", příliš bych jí nevěřila.
Já mám nejlepší zkušenost s žehličkami Philips a Tefal. Důležité k žehlení je, aby měla žehlička příkrop, parní ráz a úzkou špičku. Protože potřebuji rovněž novou žehličku, dívala jsem se na Mall.cz, a moc se mi líbí Phlilips GC 3810/20 Azur Performer - zvítězila i v dTestu.
Loni, na vánočních trzích, paní předváděla žehličku bez nastavení teploty. Funěla páru velice intenzivně a já si nedovedu představit, že takhle vlhké prádlo poskládám do skříně. Tyhlety vymyšlenosti budou spíše pro profi žehlírnu. Ale pro domácnost? To vůbec.![]()
No jo, protože ho hodně máčí párou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.