Nejste přihlášen/a.
K vánocům chci ženě koupit novou žehličku. Zajímají mě v této souvislosti pojmy BEZDRÁTOVÁ a BEZ NASTAVOVÁNÍ TEPLOTY. Neumím si představit jak to může v praxi fungovat.. Prosím o vysvětlení někoho, kdo má s takovou žehličkou praktickou zkušenost. Děkuji Mirda
Bezdrátovou jsem koupila mamince už více než před dvaceti lety, a příliš se neosvědčila. Funguje tak, že má stojan, ze kterého se dá zmáčknutím čudlíku sundat - slouží to k tomu, aby se daly jemné halenky vyžehlit bez toho, že by je šňůra mačkala.
Pokud by na žehličce bylo "bez nastavení teploty", příliš bych jí nevěřila.
Já mám nejlepší zkušenost s žehličkami Philips a Tefal. Důležité k žehlení je, aby měla žehlička příkrop, parní ráz a úzkou špičku. Protože potřebuji rovněž novou žehličku, dívala jsem se na Mall.cz, a moc se mi líbí Phlilips GC 3810/20 Azur Performer - zvítězila i v dTestu.
Loni, na vánočních trzích, paní předváděla žehličku bez nastavení teploty. Funěla páru velice intenzivně a já si nedovedu představit, že takhle vlhké prádlo poskládám do skříně. Tyhlety vymyšlenosti budou spíše pro profi žehlírnu. Ale pro domácnost? To vůbec.
No jo, protože ho hodně máčí párou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.