Nejste přihlášen/a.
Oběhala jsem už v Praze snad 20 obchodů, prosurfovala internet na eshopech, ale dřevěný obdélníkový konferenční stolek, který by byl pouze 50 cm široký nikde neexistuje, jen 60. Přitom v minulosti se běžně vyráběli i mí známí ho mají. Kdyby někdo věděl, kde takový mají, budu vděčna za tip. Děkuji.,
Dobrý den, máte pravdu, že je to asi problém sehnat. Viz odkazy jsou nějaké nálezy, tak se podívejte. A použité jsem nehledal, i když by to možná bylo také řešení. Zdravím!
nabytek-aldo.cz/... nejlevnejsizbozi.eu/... nabytekpolodna.cz/...
Tak toje síla... nechápu jak jim někdo může dát za 1m2 lamina 3500,-
Já bych si stolek udělal sám přesně takový jaký by se mi hodil, nebo nejbližší truhlář. Cena rozhodně nebude 3500,-
Naprosto souhlasím s jenykem - truhlářů je dnes k dispozici bezpočet a než kupovat nejaký šunt, je lepší si nechat udělat přesně to co potřebuji - jak po stránce rozměrů, tak po stránce povrchovky.
to je sice rada je, ale špatní, ceny stolků i kvalitních se pohybují mezi jedním a dvou tisícem, a dva truhláři mi jke nabídli za 4500, což je drahé.
Aha - takže podle Vás by byla dobrá rada ,,zajdi do prodejny XY a tam kup za 500,-´´ Nic nevadí, že jde o šunt největšího kalibru, že se to barevně ani tvarově nehodí - ale je to levnýýýýýý.
Kvalitní stolek za tisícovku bych si od Vás vskutku nechal vyrobit - počty jsou to vcelku jednoduché - vezmete cenu materiálů, přičtete k tomu mzdu truhláře.
Takže do litru se s nějakou kvalitou nevejdete ani omylem. Pokud se Vám zdá 4.500,- moc za pěkný kousek nábytku na míru a budete se raději x-let dívat denodenné ne něco, co má jedinou přednost, že je to levný - tak to sorry, lepší radu skutečně nemám,,,,,,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.