Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním konferenční stolek

Od: aja1946® odpovědí: 11 změna:

Oběhala jsem už v Praze snad 20 obchodů, prosurfovala internet na eshopech, ale dřevěný obdélníkový konferenční stolek, který by byl pouze 50 cm široký nikde neexistuje, jen 60. Přitom v minulosti se běžně vyráběli i mí známí ho mají. Kdyby někdo věděl, kde takový mají, budu vděčna za tip. Děkuji.,

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, máte pravdu, že je to asi problém sehnat. Viz odkazy jsou nějaké nálezy, tak se podívejte. A použité jsem nehledal, i když by to možná bylo také řešení. Zdravím!

nabytek-aldo.cz/... nejlevnejsizbozi.eu/... nabytekpolodna.cz/...

Tak toje síla... nechápu jak jim někdo může dát za 1m2 lamina 3500,-

Já bych si stolek udělal sám přesně takový jaký by se mi hodil, nebo nejbližší truhlář. Cena rozhodně nebude 3500,-

hodnocení

no tak to máte štěstí, dvou už jsem se ptala, jeden chtěl 420, druhý4800 a ještě dopravu.

Otázka s čím a jak jste je oslovila...

Pokud zašlete fotku nebo nákres jak by stolek měl vypadat, tak Vám dá přesnou cenu.

Odkud jste?

pt®
hodnocení

1x

Podívejte se do Ikea na stolek, je v různých barvách, máme podobný, cena =699,- Kč:

ikea.com/...

ikea.com/...

hodnocení

0x
A co si ho nechat udělat u nějakýho truhláře? Udělá ti ho přesně na míru.

Naprosto souhlasím s jenykem - truhlářů je dnes k dispozici bezpočet a než kupovat nejaký šunt, je lepší si nechat udělat přesně to co potřebuji - jak po stránce rozměrů, tak po stránce povrchovky.

hodnocení

to je sice rada je, ale špatní, ceny stolků i kvalitních se pohybují mezi jedním a dvou tisícem, a dva truhláři mi jke nabídli za 4500, což je drahé.

Aha - takže podle Vás by byla dobrá rada ,,zajdi do prodejny XY a tam kup za 500,-´´ Nic nevadí, že jde o šunt největšího kalibru, že se to barevně ani tvarově nehodí - ale je to levnýýýýýý.

Kvalitní stolek za tisícovku bych si od Vás vskutku nechal vyrobit - počty jsou to vcelku jednoduché - vezmete cenu materiálů, přičtete k tomu mzdu truhláře.

Takže do litru se s nějakou kvalitou nevejdete ani omylem. Pokud se Vám zdá 4.500,- moc za pěkný kousek nábytku na míru a budete se raději x-let dívat denodenné ne něco, co má jedinou přednost, že je to levný - tak to sorry, lepší radu skutečně nemám,,,,,,

Promone, zlatá slova.

Vytesat na věčnou památku do kamene!

hodnocení

0x

Aja také hledám a bez úspěchu. Já zase potřebuju stolek vysoký +- 58 cm - v dnešní době je většina vysoká kolem 40 - 45 cm. Na to si jde tak odložit nohy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]